Ingredience
- Rajčátka
- 200 g rajčátka cherry
- 10 ks olivy černé
- 200 g sleďové korunky v oleji
- Vajíčka:
- 4 vejce
- 2 lžičky majonéza
- 1 lžička paprika pálivá
- 3 sýr smetanový tavený
- špetka chilli
- 10 ks olivy černé
- špetka sůl
- špetka pepř
- 1 snítka petrželka čerstvá
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Vejce uvaříme natvrdo, necháme ve studené vodě zchladnout a oloupeme. Poté přepůlíme, odstraníme žloutky. Ty v misce smícháme se sýrem, majonézou, pálivou paprikou, chilli, solí a pepřem. Vše důkladně našleháme tak, aby vznikla hladká pěna.
-
Směs za pomoci sáčku naneseme do bílků, ozdobíme olivou a petrželkou. Necháme v lednici zchladnout.
-
Rajčátka odřízneme a odstraníme dužinu. Každé rajčátko naplníme rybí rolkou a dozdobíme olivou. Můžeme lehce posolit.
TIP: Jestli neseženeš rybičky, naplň rajčátka třeba kouskem nivy a pórku.