Reklama
Plněná kaviárová vejce
Fotogalerie:

Plněná kaviárová vejce

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Jsou ozdobou každé studené mísy.

Vratislav Procházka, Kladno

Ingredience

  • 4 ks natvrdo uvařená vejce
  • 50 g máslo
  • 100 g pomazánkové máslo
  • 2 lžíce kaviár
  • řeřicha na dozdobení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce oloupeme, překrojíme na poloviny a žloutky vydlabeme.
  2. Vyjmuté žloutky utřeme s máslem a pomazánkovým máslem a poté do směsi vmícháme kaviár. Už nesolíme! Pomazánkou naplníme rozkrojená vejce a dozdobíme řeřichou.

    TIP : Můžeš použít levnější druhy kaviáru, stejně se kuličky v pomazánce ztratí.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špízy s ovesnými vločkami

Špízy s ovesnými vločkami

Podáváme s pečivem a okurkovým salátem. Lída Guková, Pacov
Vaříme express /12.09.12
Sýrové brambory

Sýrové brambory

Pro dietnější verzi nahraď slaninu šunkou.

Lenka Pokorná, Benešov

Vaříme express /10.09.16
Krabí pomazánka s rýží

Krabí pomazánka s rýží

Osvěžující pomazánka vhodná pro vávštěvu.

Anna Černá, Praha

Vaříme express /04.10.12
Šunkové rolky s hermelínem

Šunkové rolky s hermelínem

Kousky hermelínu zavinuté v šunce, obalené v trojobalu a do zlatova usmažené.

Pavel ...

Vaříme express /30.03.12
Dušená cuketa s romadurem

Dušená cuketa s romadurem

Velice výrazná chuť sýra díky cuketě ještě vynikne.
Miroslava Brabcová, Praha
Vaříme express /13.10.11
Tuňákové  sendviče z grilu

Tuňákové sendviče z grilu

Dělám je synovi na tréninky, jsou lehké a přitom syté. 

Ludmila ...

Vaříme express /31.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu