Reklama
Plněná kaviárová vejce
Fotogalerie:

Plněná kaviárová vejce

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Jsou ozdobou každé studené mísy.

Vratislav Procházka, Kladno

Ingredience

  • 4 ks natvrdo uvařená vejce
  • 50 g máslo
  • 100 g pomazánkové máslo
  • 2 lžíce kaviár
  • řeřicha na dozdobení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce oloupeme, překrojíme na poloviny a žloutky vydlabeme.
  2. Vyjmuté žloutky utřeme s máslem a pomazánkovým máslem a poté do směsi vmícháme kaviár. Už nesolíme! Pomazánkou naplníme rozkrojená vejce a dozdobíme řeřichou.

    TIP : Můžeš použít levnější druhy kaviáru, stejně se kuličky v pomazánce ztratí.

Pošli recept! 3/2012 (19.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí chlebíčky

Domácí chlebíčky

Připravujeme je na každou oslavu. H. Adámková, Havířov
Vaříme express /10.10.08
Špízy s ovesnými vločkami

Špízy s ovesnými vločkami

Podáváme s pečivem a okurkovým salátem.

Lída Guková, Pacov

Vaříme express /12.09.12
‚‚Šumajstr‘‘

‚‚Šumajstr‘‘

Zdravé jednoduché jídlo, které je navíc hned hotové.
Josef Novák, Praha
Vaříme express /09.02.10
Zapečené fazole

Zapečené fazole

Efektní jsou v malých miskách pro 1 porci.

Pavla Stoklasová, Praha

Vaříme express /17.10.16
Grilované krůtí kousky ve slanině

Grilované krůtí kousky ve slanině

Gril u nás během léta skoro nevychladne.

Věra Cipriánová, Děčín

Vaříme express /08.08.16
Malé dortíčky

Malé dortíčky

Pro ty‚ kteří nemusí sladké dorty, je tu netradiční pochoutka.
Nikola Rolná, Zbýšov
...
Vaříme express /27.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu