Reklama
Platýs na citronovém pepři
Fotogalerie:

Platýs na citronovém pepři

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 2 filety platýse
  • trocha citronového pepře
  • dle potřeby polohrubá mouka
  • trocha řepkového oleje
  • kousek másla
  • podle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Filety platýse omyjeme, osušíme, posypeme citronovým pepřem a obalíme v polohrubé mouce.

  2. Na pánvi si rozpálíme olej a zprudka na něm z obou stran osmažíme filety. Ke konci smažení položíme na každý filet kousek másla a necháme ho rozpustit.

  3. Rybu podáváme s různě upravenými bramborami a podle chuti osolíme.

Pošli recept! 5/2017 (20.4.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka „Co dům dal“

Polévka „Co dům dal“

Pokaždé trochu jiná a pokaždé moc dobrá. Romana Vlková, Hlinsko
Vaříme express /01.11.16
Krůtí placičky se zázvorem

Krůtí placičky se zázvorem

Na mleté krůtí maso nedám dopustit.

Aneta Pěničková, Humpolec

Vaříme express /10.02.15
Domácí chlebíčky

Domácí chlebíčky

Připravujeme je na každou oslavu.
H. Adámková, Havířov
Vaříme express /10.10.08
Pikantní polévka

Pikantní polévka

Chutnala nám právě proto, že je výraznější.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /11.09.16
Kmínové tyčinky

Kmínové tyčinky

Jsou výborné k vínku třeba na silvestra.
Michaela Krumerová, Opava
Vaříme express /08.01.09
Závin s klobáskami a se zelím

Závin s klobáskami a se zelím

Je moc chutný a má krásnou barvu. Jíme ho k vínu i jen tak, jak teplý, tak...

Vaříme express /17.10.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu