Reklama
Plátky v kefírové marinádě
Fotogalerie:

Plátky v kefírové marinádě

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Díky kefíru jsou šťavnaté a pěkně měkké.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • 1 kefírové mléko (500 g)
  • 2 lžíce kečupu
  • 2 lžíce sójové omáčky
  • trocha grilovacího koření
  • 600 g kuřecích prsou

Doba přípravy

Počet porcí

3–4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Den předem si připravíme  marinádu: rozmícháme kefír, kečup, sójovou omáčku a grilovací koření.

  2. 2. Do marinády vložíme naklepané plátky masa a necháme přes noc v lednici. 

  3. 3. Plátky potom grilujeme v teflonové grilovací pánvi na troše oleje. Pokud je připravujeme na venkovním grilu, potřeme je štětečkem. Podáváme je s brambory a čerstvými zeleninovými saláty.


Pošli recept! - Speciál - Grilování (19.5.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cukeťáky

Cukeťáky

Máme je ještě raději než bramboráky. Podávej se zeleninou. Dáša Kočí, Žatec
Vaříme express /12.09.15
Vepřové plátky z jednoho pekáče

Vepřové plátky z jednoho pekáče

Chutě masa i zeleniny se dokonale propojí.
Karolína Skupová, Litoměřice
Vaříme express /09.01.13
Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Jednoduchá chuťovka nejen pro návštěvy.
Eva Keclíková, Písek
Vaříme express /17.10.11
Tvarohové noky

Tvarohové noky

Toto velmi rychlé‚ výživné a poměrně levné jídlo milují především moje dvě ...
Vaříme express /07.06.10
Smažená křenová rolka

Smažená křenová rolka

Je to trochu netradiční pochoutka, ale doufám, že si ji oblíbíš tak jako já.

Jaroslav ...

Vaříme express /29.12.13
Cibulová polévka s tvarůžky

Cibulová polévka s tvarůžky

Náš táta by si dal tvarůžky nejraději i do dortu. V cibulačce jsou ...

Vaříme express /03.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu