Reklama
Placičky z tresky a hrášku
Fotogalerie:

Placičky z tresky a hrášku

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jediný způsob, jak dostat do dětí rybu.

Lenka Miloňová, Beroun

Ingredience

  • 500 g filetů z aljašské tresky
  • trocha soli
  • 3 bobkové listy
  • 10 kuliček černého pepře
  • 3 kuličky nového koření
  • 150 g mraženého hrášku
  • špetka citronové kůry
  • 1 lžíce pikantnější hořčice
  • 100 g hladké mouky
  • 1 větší vejce
  • 100 g strouhanky
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Filety z tresky povaříme ve slané vodě s bobkovými listy, pepřem a novým kořením asi 15 minut. Rybu slijeme, necháme okapat a vychladnout.

  2. Maso nakrájíme na kousky a promícháme s hráškem, citronovou kůrou, hořčicí, moukou a vejcem. Z hmoty tvoříme malé placičky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji z obou stran.


Pošli recept! 11/2016 (7.10.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Noky se žampionovou omáčkou

Noky se žampionovou omáčkou

Hotové noky, které koupíš v obchodě, jsou rychle uvařené a dají se připravit...
Vaříme express /12.01.09
Ryba s francouzským kozím sýrem

Ryba s francouzským kozím sýrem

Mám ráda rychlá a zdravá jídla a v poslední době jsem přišla na chuť ...
Vaříme express /28.08.13
Palačinky se špenátem a sýrem

Palačinky se špenátem a sýrem

Gabriela Jílková, Polička

Vaříme express /24.06.19
Sýrová pomazánka s ořechy a křenem

Sýrová pomazánka s ořechy a křenem

Výborně se hodí na chlebíčky.

Pavlína Michlíková, Ševětín

Vaříme express /11.09.14
Vepřové medailonky na letním salátu

Vepřové medailonky na letním salátu

Vskutku letní pokrm se vším, co ke sluníčku patří: svěží, zdravý, dietní a hlavně ...
Vaříme express /20.05.13
Vepřové na medu s kuskusem

Vepřové na medu s kuskusem

Můžeš přidat i další druhy zeleniny.

Jarmila Lípová, Havířov

Vaříme express /06.06.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu