Reklama
Pizza z mikrovlnky
Fotogalerie:

Pizza z mikrovlnky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Doma se vždycky něco na oblohu najde.

Helena Kotula, Český Těšín

Ingredience

  • 200 ml mléko
  • 6 lžic olej
  • 400 g polohrubá mouka
  • 2 lžičky sušené droždí
  • 1 lžička sůl
  • 1 lžička cukr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Ze všech uvedených ingrediencí zpracujeme vláčné a jemné těsto. Postupujeme buď ručně, nebo bez práce v domácí pekárně.

  2. Těsto rozdělíme na dva díly a připravíme z něj dvě pizzy. Ty obkládáme podle vlastní chuti různou zeleninou, zejména rajčaty, dále šunkou, salámem. Nakonec vše posypeme sýrem. Formu s těstem vložíme do mikrovlnky a každou pizzu pečeme přibližně 12 minut.

Pošli recept! - Speciál - Super večeře (15.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Drůbeží játra po našem

Drůbeží játra po našem

Nedusí se dlouho, aby byla šťavnatá. Božena Kolářová, Pouště
Vaříme express /22.07.15
Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Jednoduchá chuťovka nejen pro návštěvy.
Eva Keclíková, Písek
Vaříme express /17.10.11
Rizoto z vepřovky

Rizoto z vepřovky

Když tě tlačí čas, zachrání tě konzerva.
Ivana Táborská, Liberec
Vaříme express /14.09.10
Pórkový koláč se slaninou

Pórkový koláč se slaninou

Recept na každý den

Podle receptu Jarmily Krtičkové z Břeclavi

...
Vaříme express /24.03.20
Frittata s párečky

Frittata s párečky

Ideální pohoštění na letní piknik.

Martina Sudečková, Zlín

Vaříme express /21.09.16
Fazolky v listovém těstě

Fazolky v listovém těstě

Poněkud netradiční pohoštění.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /19.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu