Reklama
Pizza koláč
Fotogalerie:

Pizza koláč

Elfrida Sedláková

Protivín
Není to nic, co bys nezvládla.
Elfrida Sedláková, Protivín

Ingredience

  • 1 těsto listové
  • trocha kečup
  • 100 g salám
  • 3 rajčata
  • 3 paprika
  • 1 pórek
  • 1 plechovka žampiony sterilované
  • špetka sůl
  • dle chuti sýr strouhaný

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Listové těsto rozválíme na plech, pomažeme je kečupem a potom na něj rozložíme kolečka salámu.
  2. Rajčata a papriky nakrájíme na kostičky, přidáme krájený pórek, žampiony a vše promícháme.
  3. Směs zeleniny nasypeme na salám a jemně osolíme.
  4. Pizzu rozpékáme ve vyhřáté troubě asi 15 minut. Potom ji vyndáme, posypeme strouhaným sýrem a ještě krátce dopečeme.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hrnkové knedlíky s klobáskou

Hrnkové knedlíky s klobáskou

Nerada se zdržuji vážením... Helena Macková, Vsetín
Vaříme express /28.04.15
Milionová polévka s vejcem

Milionová polévka s vejcem

Voňavá polévka, která krásně zahřeje a zasytí, zejména v zimních ...
Vaříme express /08.07.12
Zelné roličky

Zelné roličky

Zajímavé a netradiční propojení chutí. 

Jan Karpič, Lhota 

Vaříme express /11.11.15
Mrkvová polévka s kysanou smetanou

Mrkvová polévka s kysanou smetanou

Mám roční holčičku, která miluje polévky. Zeleninové, masové, s těstovinami, rýží ...
Vaříme express /26.05.13
Šunkovo-zeleninové tortilly

Šunkovo-zeleninové tortilly

Tyhle tortilly jsou lehké, moc chutné a určitě to pravé pro piknik s přáteli.

Petra ...

Vaříme express /02.08.12
Hrachová polévka se slaninou

Hrachová polévka se slaninou

Tento recept jsem získala od kamarádky.

Jiřina Homolová, Staré Čivice

Vaříme express /10.02.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu