Reklama
Pivní pomazánka s tvarůžky
Fotogalerie:

Pivní pomazánka s tvarůžky

Jarmila Novotná

Zlín

Mají výraznou chuť a ten, kdo jednou ochutná, už na ně nedá dopustit.

Jarmila Novotná, Zlín

Ingredience

  • 1 balíček olomoucké tvarůžky
  • 1 pomazánkové máslo s pažitkou
  • 4 ks jarní cibulka s natí
  • malý svazek čerstvá pažitka
  • trocha mletého kmínu
  • dle chuti sůl a pepř
  • 5 lžic světlé pivo
  • 8 krajíců starší chleba
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Olomoucké tvarůžky nakrájíme na malé kostičky. Přidáme pomazánkové máslo, nadrobno nakrájenou jarní cibulku, nasekanou pažitku, mletý kmín, sůl a pepř. Zalijeme světlým pivem a vše promícháme.

  2. Na rozpáleném oleji osmažíme z obou stran topinky a ještě teplé je potřeme pivní pomazánkou.

Tip redakce

Tuto rychlou pomazánku můžeme vylepšit několika stroužky prolisovaného česneku nebo nadrobno nakrájenými sušenými rajčaty.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zázvorové krůtí kousky

Zázvorové krůtí kousky

Servírujeme s hráškovou rýží. Jitka Rozvarová, Kostelec
Vaříme express /19.05.15
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Naše děti je vyžadují minimálně jednou týdně.

Lenka Neužilová, Soběslav

Vaříme express /12.04.15
Pikantní krůtí stehýnko

Pikantní krůtí stehýnko

Je to opravdu pálivé jídlo, jen pro odvážné jedlíky.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /13.11.17
Z modrého sýra

Z modrého sýra

Máme rádi, když je trochu pikantní.

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /04.07.16
Tři jídla jednou ranou

Tři jídla jednou ranou

Jiří Otípka, Frýdek-Místek

Vaříme express /26.05.18
Steaky s nivovým dipem

Steaky s nivovým dipem

Radka Hajná, Lipno nad Vltavou

Vaříme express /02.03.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu