Reklama
Pivařské jednohubky
Fotogalerie:

Pivařské jednohubky

Václav Brašnička

Borovany
Jednohubky stvořené pánům na míru.
Václav Brašnička, Borovany

Ingredience

  • 2 rohlíky
  • 1 cibule
  • 3 sýr tavený
  • dle chuti hořčice
  • 1 okurka kyselá
  • 3 plátky sýr eidam
  • 6 rybí očka
  • 1 paprika červená
  • 100 g sýr eidam
  • trocha paprika pálivá

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nejlépe den staré rohlíky nakrájíme na kolečka a potřeme taveným sýrem. Pomažeme hořčicí, přiložíme plátek cibule, plátek kyselé okurky, plátek sýra a kousek rybího očka či filetu.
  2. Dozdobíme plátkem červené papriky, strouhaným tvrdým sýrem a špetkou pálivé papriky. Připíchneme ozdobným párátkem.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

S bylinkami

S bylinkami

Michaela Kropáčková, Loket
Vaříme express /16.01.19
Hermelínová pomazánka

Hermelínová pomazánka

Máme rádi sýry a hermelín vede! Připravujeme z něj skvělou pomazánku
Vaříme express /28.02.09
Bobíkovo překvapení

Bobíkovo překvapení

Osloví milovníky těstovin.
Bohumil Křenek, Most
Vaříme express /09.03.09
Gratinované plněné žampiony

Gratinované plněné žampiony

Jednoduchá večeře, která ani moc nestojí.

Nina Drábková, Jihlava

Vaříme express /02.02.14
Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

Pokud chceš, aby byly porce větší, kup si místo klasických žampiony portobello.

...

Vaříme express /17.08.17
Těstoviny po zahradnicku

Těstoviny po zahradnicku

Díky smetanové omáčce nejsou suché, parmazán jim dodá výzarnější chuť.

Alice ...

Vaříme express /10.05.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu