Reklama
Reklama
Pivařské jednohubky
Fotogalerie:

Pivařské jednohubky

Václav Brašnička

Borovany
Jednohubky stvořené pánům na míru.
Václav Brašnička, Borovany

Ingredience

  • 2 rohlíky
  • 1 cibule
  • 3 sýr tavený
  • dle chuti hořčice
  • 1 okurka kyselá
  • 3 plátky sýr eidam
  • 6 rybí očka
  • 1 paprika červená
  • 100 g sýr eidam
  • trocha paprika pálivá

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nejlépe den staré rohlíky nakrájíme na kolečka a potřeme taveným sýrem. Pomažeme hořčicí, přiložíme plátek cibule, plátek kyselé okurky, plátek sýra a kousek rybího očka či filetu.
  2. Dozdobíme plátkem červené papriky, strouhaným tvrdým sýrem a špetkou pálivé papriky. Připíchneme ozdobným párátkem.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ďábelská Krkovice

Ďábelská Krkovice

Rychlá minutka. Lenka Nováková, Hradec Králové
Vaříme express /25.04.12
Rychlé kuřecí karí nudličky

Rychlé kuřecí karí nudličky

S čerstvou zeleninou budou ještě lepší.

Monika Nebojsová, Vyškov

Vaříme express /16.09.15
Vepřová panenka v bylinkové směsi

Vepřová panenka v bylinkové směsi

Maso si uchová veškerou šťávu, chuť záleží na grilovacím koření
...

Vaříme express /02.08.16
Pikantní cuketa se sýrem

Pikantní cuketa se sýrem

Servírujeme s čerstvým pečivem nebo s vařeným bramborem.

Soňa Ďuriková, Sezimovo ...

Vaříme express /25.08.16
Čistozrnný toast se žampiony

Čistozrnný toast se žampiony

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /24.04.18
Brokolice s novými bramborami a sýrovou omáčkou

Brokolice s novými bramborami a sýrovou omáčkou

Snažím se připravovat samá zdravá jídla, a pokud jsou i rychle uvařená, tím ...
Vaříme express /09.04.09
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama