Reklama
Písmenková polévka s květákem
Fotogalerie:

Písmenková polévka s květákem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Vodu můžeš ohřát v rychlovarné konvici.

Zuzka Skoumalová, Klučov

Ingredience

  • 1 sáček mraženého hrášku
  • 2 mrkve
  • 1/2 pórku
  • několik růžiček květáku
  • kousek celeru
  • 1 lžíce sušeného droždí Tebi
  • 2 hrsti těstovin do polévky (písmenka)
  • podle chuti zeleninová vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Omytou a nakrájenou zeleninu zalijeme vodou a uvedeme do varu. Vaříme do poloměkka.

  2. Potom přidáme sušené droždí Tebi, těstovinová písmenka a zeleninovou vegetu. Povaříme, odstavíme a necháme těstoviny dojít doměkka. Pak můžeme polévku dávat na talíře.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Omeleta s karamelizovanými rajčaty

Omeleta s karamelizovanými rajčaty

Rajčata s cukrem mírně zkaramelizují a spolu s česnekem a cibulí vytvoří zajímavou ...
Vaříme express /11.05.12
Roládky se šunkou a se špenátem

Roládky se šunkou a se špenátem

Vhodné na večírky i jako rychlá chutná večeře.

Tereza Běhounková, Blovice

Vaříme express /28.02.15
Krůtí maso se špenátem a kukuřicí

Krůtí maso se špenátem a kukuřicí

Drůbeží maso je osmažené raz dva. Když ho doplníš špenátem a kukuřicí, opravdu...
Vaříme express /05.01.15
Fazolky v listovém těstě

Fazolky v listovém těstě

Poněkud netradiční pohoštění.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Vaříme express /19.03.13
Listový salát s mandarinkou

Listový salát s mandarinkou

Výborný salát z ledového nebo klasického salátu, který se hodí k hlavnímu chodu, anebo...
Vaříme express /14.05.12
Těstoviny s lilkem a ricottou

Těstoviny s lilkem a ricottou

Gabriela Jílková, Polička

Vaříme express /26.05.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu