Reklama
Pikantní mletí šneci
Fotogalerie:

Pikantní mletí šneci

Martina Sklenářová
Martina Sklenářová
Vysoké Mýto

Stále zkouším nová jídla a protože má můj přítel rád pálivé, tak jsem vymyslela tento recept, který měl úspěch.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Ingredience

  • 400 g mleté maso
  • 1 vejce
  • sůl, pepř
  • 2 lžičky chilli koření
  • 2 lžíce kremžská hořčice
  • 2 stroužky česnek
  • strouhanka dle potřeby
  • 1 malá cibule

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso postupně smícháme se všemi uvedenými surovinami.

    Podle potřeby zahustíme strouhankou, aby se nám těsto dobře válelo. Uválíme 6 válečků a stočíme do tvaru šneka. Klademe do pekáčku, mírně podlijeme vodou a pečeme při 200 °C asi 20 minut.

  2. Podáváme s vařenými bramborami a hořčicí.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí mňamka z Vysočiny

Kuřecí mňamka z Vysočiny

Můžeš podávat zatepla k obědu nebo zastudena jako předkrm. Marie Šulová, Měřín
Vaříme express /14.01.13
Langoše z mikyšky

Langoše z mikyšky

Usmaž si skvělé domácí langoše z těsta se zajímavou chutí.
Martina Orlová, ...
Vaříme express /30.07.09
Chlebíčky se šunkovou pěnou

Chlebíčky se šunkovou pěnou

Elena Holubová, Ostrava

Vaříme express /27.06.18
Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Jednoduchá chuťovka nejen pro návštěvy.
Eva Keclíková, Písek
Vaříme express /17.10.11
Krůta v brynzovém těstíčku

Krůta v brynzovém těstíčku

Pozor, brynza je slaná, se solí opatrně!

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /02.06.16
‚‚Kozí brada“ po našem

‚‚Kozí brada“ po našem

Ani nevím, proč se jí tak u nás říká.

Marta Černínová, Mokré Lazce

Vaříme express /16.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu