Reklama
Pikantní kuřecí prsa
Fotogalerie:

Pikantní kuřecí prsa

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Tahle marináda patří k našim nejoblíbenějším.

Irena Svitáková, Kolín

Ingredience

  • podle potřeby olej
  • 2 feferonky
  • 50 ml brandy
  • 1 lžička drceného pepře
  • 2 lžíce barbecue koření
  • 2 lžíce medu
  • trocha soli
  • 2 kuřecí prsa

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. V malém kastrůlku zahřejeme olej, přidáme přepůlené feferonky, zamícháme a odstavíme. Přidáme 50 ml brandy, lžičku drceného pepře, barbecue koření, med, sůl a rozmícháme.

  2. Kuřecí prsa i s kůží vložíme do marinády, necháme rozležet a pak zvolna grilujeme ze všech stran, během pečení potíráme zbylou marinádou. Podáváme s pečivem a čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 7/2016 (3.6.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ostrá masová směs s rýží

Ostrá masová směs s rýží

Výborný tip pro ty, kdo mají rádi pikantní mňamky. Alice Novotná, Benešov
Vaříme express /06.05.17
Kuřecí špíz s omáčkou satay

Kuřecí špíz s omáčkou satay

Podle receptu

Ivy Pasekové z Třince

Vaříme express /20.06.19
Sýrové placky s houbami

Sýrové placky s houbami

Placky zapíjíme pivem pro lepší trávení.

Jaroslava Nová, Trutnov

Vaříme express /18.09.16
Frittata verde

Frittata verde

Neboli italská omeleta se špenátem.

Kateřina Gajová, Brno

Vaříme express /23.01.14
Letní pomazánka

Letní pomazánka

V jednoduchosti je chuť.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /25.08.17
Zapékané sýrové chlebíčky

Zapékané sýrové chlebíčky

Můžeš je udělat podle receptu nebo zvolit systém ‚‚co dům dá‘‘ a přizpůsobit ...

Vaříme express /07.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu