Reklama
Pikantní kapr
Fotogalerie:

Pikantní kapr

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Vařit v mikrovlnce je snadné a rychlé.

Magdalena Tůmová, Praha

Ingredience

  • 4 porce kapr
  • pepř a sůl
  • 1 lžíce hladká mouka
  • 1 lžíce voda na podlití
  • 2 lžíce plnotučná hořčice
  • 2 lžíce olej
  • 100 g jablka
  • 2 lžíce sterilované houby
  • 2 ks okurka
  • 1 ks cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Porce kapra osolíme, okořeníme a obalíme je v mouce. Ve varné misce rozehřejeme olej, vložíme porce kapra a potřeme je hořčicí. Dále přidáme nakrájená jablka, houby, okurky, nakrájenou cibuli, okořeníme a opět pomažeme hořčicí.
  2. Vaříme na 700 W 10 minut. Před podáváním ozdobíme salátem a pažitkou. Nejlepší je s brambory.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kaštanové orecchiette

Kaštanové orecchiette

Můžeš použít i kupované orecchiette.  Kateřina Gajová, Brno
Vaříme express /03.10.16
Slaní šneci z listového těsta

Slaní šneci z listového těsta

Příjemné pohoštění k vínu, pivu i nealku. 
Dagmar Hrubantová,
Nové Jirny
...
Vaříme express /28.12.10
Hermelínový salát

Hermelínový salát

Lehká a osvěžující vegetariánská večeře.
Jitka Vondrová, Benešov
Vaříme express /14.02.11
Těstoviny s cuketou

Těstoviny s cuketou

Když nemám na přípravu oběda moc času, vždycky sáhnu po tomto osvědčeném ...

Vaříme express /06.05.17
Tagliatelle s ořechy a pestem

Tagliatelle s ořechy a pestem

Ještě lepší než vlašské jsou piniové oříšky.

Jitka Tláskalová, Šumperk

Vaříme express /04.10.16
Pórek se slaninou a sýrem

Pórek se slaninou a sýrem

Mikrovlnnou troubu používáme tak jako většina domácností spíše na ohřívání jídla....
Vaříme express /26.08.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu