Reklama
Pikantní kapr
Fotogalerie:

Pikantní kapr

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Vařit v mikrovlnce je snadné a rychlé.

Magdalena Tůmová, Praha

Ingredience

  • 4 porce kapr
  • pepř a sůl
  • 1 lžíce hladká mouka
  • 1 lžíce voda na podlití
  • 2 lžíce plnotučná hořčice
  • 2 lžíce olej
  • 100 g jablka
  • 2 lžíce sterilované houby
  • 2 ks okurka
  • 1 ks cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Porce kapra osolíme, okořeníme a obalíme je v mouce. Ve varné misce rozehřejeme olej, vložíme porce kapra a potřeme je hořčicí. Dále přidáme nakrájená jablka, houby, okurky, nakrájenou cibuli, okořeníme a opět pomažeme hořčicí.
  2. Vaříme na 700 W 10 minut. Před podáváním ozdobíme salátem a pažitkou. Nejlepší je s brambory.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Papriky s mletým masem

Papriky s mletým masem

Trochu jiné než ty klasické s rýží. Kateřina Tichá, Rokycany
Vaříme express /04.02.14
Rýžovo-česnekové placičky

Rýžovo-česnekové placičky

Recept na zužitkování zbytků v kuchyni.

Jana Remková, Orlová

Vaříme express /10.02.15
Plněné buřtíky

Plněné buřtíky

Špekáčky nemusejí být jen opečené u ohýnku.
Pavla Kupcová,
Statenice
Vaříme express /16.01.11
Vajíčka s žampióny a olivami

Vajíčka s žampióny a olivami

Rychlá a chutná večeře.

Petra Lipowská, Hrádek

Vaříme express /22.09.14
Malinové dortíčky

Malinové dortíčky

Lehké ovocné osvěžení pro horké letní dny.

Jana Satorová, Sobáčov

Vaříme express /30.08.16
Kuřecí plátky na olivách

Kuřecí plátky na olivách

Olivy jsou dost výrazné a často nechutnají dětem. Pro ně zvol raději variantu se ...

Vaříme express /22.09.17
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama