Reklama
Petrželové šišky se strouhaným sýrem
Fotogalerie:

Petrželové šišky se strouhaným sýrem

Martina Sklenářová
Martina Sklenářová
Vysoké Mýto

Výborná obměna klasického čevapčiči.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Ingredience

  • 400 g mleté maso
  • 6 stroužků česnek
  • 1 hrst nasekaná petrželka kudrnka
  • 50 g strouhaný sýr
  • 2 lžičky červená mletá paprika
  • strouhanka dle potřeby
  • sůl, pepř
  • 1 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Maso dáme do mísy, pocákáme ledovou vodou a necháme alespoň hodinu odpočinout. Přidáme veškeré ingredience a pěkně rukama prohněteme.

  2. Směs podle potřeby zahustíme strouhankou a tvoříme šištičky. Každou zvlášť obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji.

  3. Podáváme klasicky s vařeným bramborem, hořčicí a cibulkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hráškové cappuccino

Hráškové cappuccino

Emma Svobodová, Hradec Králové
Vaříme express /21.06.19
Palačinky se sýrem

Palačinky se sýrem

Zkus můj netradiční postup na slané palačinky.
Vlaďka Míková, Písek
Vaříme express /06.03.09
Pořádně ostré minipizzy

Pořádně ostré minipizzy

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /17.01.19
Kobližky z tvarohu

Kobližky z tvarohu

Usmaž si snadno a rychle dobrý moučník!
Marie Orságová, Šternberk
Vaříme express /30.07.09
Koláč s krabími tyčinkami

Koláč s krabími tyčinkami

Kukuřice může být sterilovaná i mražená.

Martina Škardová, Chlumec n. Cidlinou

Vaříme express /08.03.15
„Cigánské“ placičky

„Cigánské“ placičky

Kdo má rád pikantní jídla, ten placičky ocení.
Dana Mikešová, Hovězí
Vaříme express /12.05.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu