Reklama
Reklama
Petrželové šišky se strouhaným sýrem
Fotogalerie:

Petrželové šišky se strouhaným sýrem

Martina Sklenářová
Martina Sklenářová
Vysoké Mýto

Výborná obměna klasického čevapčiči.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Ingredience

  • 400 g mleté maso
  • 6 stroužků česnek
  • 1 hrst nasekaná petrželka kudrnka
  • 50 g strouhaný sýr
  • 2 lžičky červená mletá paprika
  • strouhanka dle potřeby
  • sůl, pepř
  • 1 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Maso dáme do mísy, pocákáme ledovou vodou a necháme alespoň hodinu odpočinout. Přidáme veškeré ingredience a pěkně rukama prohněteme.

  2. Směs podle potřeby zahustíme strouhankou a tvoříme šištičky. Každou zvlášť obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji.

  3. Podáváme klasicky s vařeným bramborem, hořčicí a cibulkou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí maso a bylinky, to je cesta k zachování přirozené chuti. Otto Plášek, Brno
Vaříme express /09.03.17
Vydařený hejk

Vydařený hejk

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /09.06.18
Párková očka

Párková očka

Křupavá párková očka jsou u nás už neodmyslitelnou součástí každé oslavy. ...
Vaříme express /31.05.10
Kuřecí játra na rajčatech

Kuřecí játra na rajčatech

Tuhle rychlovku zvládne opravdu každý.
Šárka Medáčková, Děčín
Vaříme express /04.08.11
Tropická bomba

Tropická bomba

Je to moje oblíbené pití. Když zajdou kamarádky na kus řeči, dáváme si ho všechny.
...
Vaříme express /07.10.11
Restované papriky s uzeným masem

Restované papriky s uzeným masem

Mám ráda, když je jídlo nejen chutné, ale na talíři také pěkně barevné. Tento recept...
Vaříme express /20.03.12
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama