Reklama
Penne s pistáciemi
Fotogalerie:

Penne s pistáciemi

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

V minutce máte hotové syté a chutné jídlo.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 1 balení těstoviny penne
  • 1/2 krabičky sójanéza (sójová alternativa smetany)
  • 100 g šunka od kosti - plátky
  • čerstvé lístky oregana
  • sůl, pepř
  • 4 lžíce loupané pistácie
  • 1 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Těstoviny penne vaříme ve vroucí vodě s troškou oleje. Šunku nakrájíme na malé kostičky, dáme na rozpálenou teflonovou pánev, párkrát promícháme a zalijeme sójanézou.
  2. krok2

    Osolíme, trochu opepříme a necháme dojít do varu, kdy přidáme lístky oregana. Pistácie nasekáme na kousky a na talíři jimi posypeme penne s omáčkou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketa v těstíčku a mandlích

Cuketa v těstíčku a mandlích

Mandle jsou hezky křupavé. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Vaříme express /28.07.17
Dědovy zelníky

Dědovy zelníky

Nezapomeň zapíjet vychlazeným pivem.

Bohdana Slavíčková, Mělník

Vaříme express /29.08.17
Bagety s mletým masem

Bagety s mletým masem

Zkus různé náplně

Podle receptu Karolíny Slepičkové ze Šumperka

Vaříme express /21.07.18
Sedlákova snídaně

Sedlákova snídaně

Vydatné jídlo pro pořádné chlapy.

Petra Kupková, Ostrava

Vaříme express /11.12.12
Mrkvová pomazánka

Mrkvová pomazánka

Naučila mě ji moje maminka.

Lenka Ghisi, Brno

Vaříme express /02.03.13
Chřest v palačince

Chřest v palačince

Chřest si žádný rok neodpustím, je to lahodná zelenina.

Dana Dvořáková, Zlín

Vaříme express /15.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu