Reklama
Penne  s klobáskou
Fotogalerie:

Penne s klobáskou

Petra Gabrielová

Ústí nad Labem
Zbyly ti někdy klobásy? Využij je na toto jídlo.
Petra Gabrielová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 1 balíček těstoviny penne
  • 4 ks rajčata
  • 1 lžička koření provensálské
  • 2 ks vejce
  • 1 hrnek voda
  • 1,5 dunajské klobásy
  • sůl a pepř podle chuti
  • 50 g sýr strouhaný

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.
  2. Rajčata nakrájíme na co nejmenší kousky a dáme je do misky. Přidáme vejce‚ vodu a lžičku provensálského koření. Vše smícháme.
  3. Klobásu nakrájíme na kolečka a ta ještě rozkrojíme na půlměsíčky.
  4. Uvařené penne nasypeme do zapékací mísy. Poklademe klobáskami‚ osolíme a opepříme. Zalijeme omáčkou, posypeme sýrem a zapékáme 25 minut.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (22.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Blesková pomazánka z lučiny

Blesková pomazánka z lučiny

Hodí se pro nečekanou návštěvu. Aneta Vávrová, Hradec Králové
Vaříme express /14.09.10
Barevný mix plný chutí

Barevný mix plný chutí

V tomto pokrmu je spousta zeleniny, takže je doslova nabitý vitaminy.

Jana ...

Vaříme express /26.04.17
Kuře na rajčatech

Kuře na rajčatech

Má vnoučata ho prostě milují.

Hana Petrová, České Budějovice

Vaříme express /12.07.17
Pstruh s kořením z Provence

Pstruh s kořením z Provence

Monika Buzková, Liberec

Vaříme express /02.03.18
Lečo z cukety

Lečo z cukety

Jednoduchá a dobrá alternativa klasického zeleninového jídla.
Lucie Samcová, ...
Vaříme express /14.11.11
Pečená zelenina

Pečená zelenina

Kdo má rád něco ostřejšího, pochutná si.

Zita Vojtíšková, Strakonice

Vaříme express /15.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu