Reklama
Reklama
Pečený hermelín s bramborami
Fotogalerie:

Pečený hermelín s bramborami

Lucie Blahová
Lucie Blahová
Slavičín

Toto jídlo je velmi jednoduché, rychlé a skvěle chutná.

Lucie Blahová, Slavičín

Ingredience

  • 4 ks nízkotučný hermelín
  • 3 lžíce jáhelné vločky
  • 2 vejce
  • sůl, pepř
  • 4 lžíce ovesné vločky
  • 4 lžičky lněné semínko
  • pečené brambory

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. V talířku si nejprve vidličkou rozkvedláme vejce se solí a pepřem. Hermelín si namočíme ve vaječné směsi po obou stranách a následně ho obalíme z obou stran v trojobale ze lněného semínka,ovesných a jáhelných vloček.
  2. Takto obalené hermelíny vložíme na menší pekáček vyložený pečícím papírem a zapečeme při teplotě 180 °C asi 8 minut. Poté je opatrně otočíme na druhou stranu a necháme je dopéct zhruba 8- 10 minut.

  3. Podáváme s pečenými bramborami a s nakládanými okurkami.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketový guláš

Cuketový guláš

Jako většina mužů, kteří jsou v kuchyni odkázáni sami na sebe, ...
Vaříme express /29.09.15
Hamburger s překvapením

Hamburger s překvapením

Ráda používám i plísňový sýr, jako je třeba niva. Masíčko pak dostane ...

Vaříme express /18.08.17
Zapečený špenát s těstovinami a uzeným masem

Zapečený špenát s těstovinami a uzeným masem

Před dopečením můžeme těstoviny ještě posypat strouhaným sýrem.

Zdeňka Polanská, ...

Vaříme express /18.01.13
Melounový sorbet

Melounový sorbet

Jsou z něj nadšené nejen děti.

Alexandra Lípová, Břeclav

Vaříme express /25.07.16
Šmrncovní salát

Šmrncovní salát

Rychlý, s velmi rafinovanou chutí.

Jitka Sokolová, Pelhřimov

Vaříme express /14.08.16
Kuskus se sušenými rajčaty

Kuskus se sušenými rajčaty

Neznám rychlejší a jednodušší teplé jídlo, než je kuskus. Jde zkombinovat s různými ...
Vaříme express /02.01.14
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Mazanec s mandlemi

Mazanec s mandlemi

Lída Holubová, Pelhřimov

Škola vaření /23.03.19
Těstoviny s hráškovým pestem

Těstoviny s hráškovým pestem

Večeře, která tě nezklame

Podle receptuTomáše Skály z Nymburka

Vaříme express /23.03.19
Makový mazanec

Makový mazanec

Lucie Bláhová, Slavičín

Zdravě a chutně /23.03.19
Sladké velikonoční vejce

Sladké velikonoční vejce

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /23.03.19
Kedlubnový nákyp s karbanátky

Kedlubnový nákyp s karbanátky

Růžena Fialová, Hodonín

Všehochuť /23.03.19
Letní závitky

Letní závitky

Podle receptu

Tomáše Jankoviče z Karviné

Všehochuť /23.03.19
Zajíček s kokosem

Zajíček s kokosem

Iva Koločová, Znojmo

Sladký život /23.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama