Reklama
Pečené jednohubky
Fotogalerie:

Pečené jednohubky

Veronika Poláková

Dunajovice
Místo rohlíků můžeš dát veku. Podávej je teplé, nebo studené.
Veronika Poláková, Dunajovice

Ingredience

  • 4 vejce
  • 150 g sýr eidam
  • 250-300 g salám měkký
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka paprika sladká mletá
  • 125 g máslo
  • 1 pórek
  • 1 cibule
  • 1-2 kapie nakládaná
  • 10 rohlíky

Doba přípravy

Počet porcí

80

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Salám nakrájíme na kousky. Sýr nastrouháme, do směsi rozklepneme všechna vejce a nakrájenou kapii.
  2. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a pórek. Podle chuti okořeníme pepřem‚ solí a sladkou paprikou.
  3. Nakonec přidáme máslo a uhněteme (všechny ingre-dience se musí dobře spojit).
  4. Rohlíky nakrájíme na kolečka a pomazánkovou směs na ně namažeme. Vyskládáme je na plech vymazaný máslem a pečeme asi 15–20 minut.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječné pohárky s polníčkem

Vaječné pohárky s polníčkem

Vychlazené jsou výbornou svačinou. Lucie Hnědová, Brno
Vaříme express /22.01.14
Jarní salát s křepelčími vejci

Jarní salát s křepelčími vejci

Mám rád, když jídlo pěkně vypadá. A se saláty opravdu jde tvořit.

Vratislav ...

Vaříme express /13.03.17
Stehýnko na zázvoru

Stehýnko na zázvoru

Se skvělou přílohou

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /15.02.18
Těstoviny s brokolicí

Těstoviny s brokolicí

Ráda připravuji jídla, která jsou jednoduchá, zdravá, a navíc dobrá.
Pavlína ...
Vaříme express /30.07.09
Ďábelská Krkovice

Ďábelská Krkovice

Rychlá minutka.

Lenka Nováková, Hradec Králové

Vaříme express /25.04.12
Rajčatové bochánky

Rajčatové bochánky

Jsou moc dobré, třeba jako předkrm. Ozdob je pažitkou nebo jinou bylinkou.

Veronika ...

Vaříme express /05.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu