Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pečená zelenina
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.7/5 Počet hodnocení: 18
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1370 kcal
Bílkoviny 25 g
Sacharidy 159 g
Tuky 60 g
Vláknina 22 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud chcete jen lehce poobědvat, zapečte si zeleninu s dijonskou omáčkou. 

Suroviny

nové, může být i kombinace několika druhů, na klínky
středně velká, nahrubo nakrájená
mrkev 4 ks
nakrájená podélně na klíny
malá, na růžičky
na měsíčky
malá hlávka, nasekaná
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
Na dijonskou omáčku
olivový olej 4 PL
hořčice dijonská 3 PL
česnek 4 stroužků
nasekané
kopr 1 PL
čerstvě nasekaný, lze nahradit majoránkou, petrželkou nebo mátou

Postup

1

Předehřejte troubu na 200 ºC. Nakrájenou zeleninu dejte na pekáč nebo plech. Osolte a opepřete.

2

Smíchejte ingredience na dijonskou omáčku, přelijte ji přes zeleninu a promíchejte, aby se zelenina omáčkou obalila. Pečte hodinu doměkka.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/4 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/4

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč