Reklama
Pastýřský pekáč
Fotogalerie:

Pastýřský pekáč

Lenka Němcová
Lenka Němcová
Příkazy

Je to takové „co dům dá“, ale moc dobré.

Lenka Němcová, Příkazy

Ingredience

  • Ingredience
  • 4 řízky z vepřové krkovice nebo kuřecích prsou
  • trocha sůl
  • na obalení hladká mouka
  • 2 cibule
  • na smažení olej
  • podle potřeby vývar
  • 1 ostřejší klobása
  • 200 g tvrdý sýr
  • trocha kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Řízky obalíme v hladké mouce a na pánvi je v oleji osmažíme dorůžova.

  2. Dno pekáče potřeme trochou tuku a vysteleme kolečky cibule. Na cibuli dáme řízky a asi do půlky je podlijeme vývarem. Na řízky přidáme kolečka klobásy‚ zasypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem. Vše přikryjeme alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Pak alobal sejmeme a jídlo dopečeme dozlatova.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Omeleta s karamelizovanými rajčaty

Omeleta s karamelizovanými rajčaty

Rajčata s cukrem mírně zkaramelizují a spolu s česnekem a cibulí vytvoří zajímavou ...
Vaříme express /11.05.12
Kuřecí medailonky

Kuřecí medailonky

Jako další příloha se hodí nejlépe rýže.

Jana Mráčková, Plzeň

Vaříme express /16.06.16
Vejce plněné lososovou pěnou

Vejce plněné lososovou pěnou

Podáváme je jako předkrm s pečivem.

Dalibor Marounek, Roudnice

Vaříme express /30.12.15
Sýrové jednohubky

Sýrové jednohubky

Zkus je připravit pro návštěvu, určitě zaboduješ.

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Vaříme express /26.12.14
Smetanové brambory s nivou

Smetanové brambory s nivou

Když se moje věčně hladová rodina dožaduje teplé večeře a já chci šetřit čas,...
Vaříme express /22.01.09
Hlíva se špenátem

Hlíva se špenátem

Překvapí tě, jak dobře jde k sobě chuť obou hlavních surovin.

Mirka Zemanová, Jihlava

...
Vaříme express /11.12.12
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama