Reklama
Pastýřský pekáč
Fotogalerie:

Pastýřský pekáč

Lenka Němcová
Lenka Němcová
Příkazy

Je to takové „co dům dá“, ale moc dobré.

Lenka Němcová, Příkazy

Ingredience

  • Ingredience
  • 4 řízky z vepřové krkovice nebo kuřecích prsou
  • trocha sůl
  • na obalení hladká mouka
  • 2 cibule
  • na smažení olej
  • podle potřeby vývar
  • 1 ostřejší klobása
  • 200 g tvrdý sýr
  • trocha kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Řízky obalíme v hladké mouce a na pánvi je v oleji osmažíme dorůžova.

  2. Dno pekáče potřeme trochou tuku a vysteleme kolečky cibule. Na cibuli dáme řízky a asi do půlky je podlijeme vývarem. Na řízky přidáme kolečka klobásy‚ zasypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem. Vše přikryjeme alobalem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. Pak alobal sejmeme a jídlo dopečeme dozlatova.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstovinová rýže

Těstovinová rýže

Hnědé žampiony mají výraznější aroma. Radka Urbánková, Sušice
Vaříme express /16.08.16
Nudle po čínsku

Nudle po čínsku

Rychlé jídlo, které u nás právě ‚‚frčí‘‘.

Jarka Hromádková, Mělník

Vaříme express /28.12.15
Kolečka s klobásou

Kolečka s klobásou

Výborné pikantní pohoštění.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek

Vaříme express /03.08.14
Zeleninové chilli

Zeleninové chilli

Inspirovalo mne tradiční chilli con carne.

           Veronika...

Vaříme express /02.02.16
Pečené hrušky s kozím sýrem

Pečené hrušky s kozím sýrem

Kombinace chutí mě nadchla. Vyzkoušej!

Lenka Nováková, Pardubice

Vaříme express /18.09.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu