Reklama
Párky v těstíčku
Fotogalerie:

Párky v těstíčku

Ivana Kunžáková

Pacov
Chutnají všem hostům.
Ivana Kunžáková, Pacov

Ingredience

  • sýr
  • koření grilovací
  • 1 vejce
  • kmín
  • hořčice
  • 1 těsto listové
  • 10 nožiček párky
  • kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Těsto rozdělíme na 10 dílů a rozválíme. Potřeme kečupem, hořčicí a posypeme grilovacím kořením. Položíme párek, zabalíme a dáme na plech.
  2. Potřeme rozšlehaným vejcem, kmínem, kořením a poklademe sýrem. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Babiččina pizza

Babiččina pizza

Posílám recept na fantastickou pizzu z listového těsta, kterou jsem vytvořil úplně sám...
Vaříme express /14.01.15
Zapečené žampiony

Zapečené žampiony

K večeři se hodí jídla v okamžiku hotová.
Jaroslava Hucková, Netolice
...
Vaříme express /09.04.09
Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Keksy s pomazánkou a hroznovým vínem

Mám ráda, když je rychle hotovo.

Anna Šteflová, Praha

Vaříme express /29.12.14
Štrúdl pro labužníky

Štrúdl pro labužníky

Štrúdl ozdobíme jménem strávníka.
František Plánička, Klatovy
Vaříme express /24.02.10
Grilovaný camembert s cottage salátem

Grilovaný camembert s cottage salátem

Salát z polníčku je chutný a zdravý.

Andrea Jílková, Polička

Vaříme express /17.08.16
Hlíva s paprikou a slaninou

Hlíva s paprikou a slaninou

Anglická slanina dokáže hlívu krásně ovonět a ještě přidá úžasnou chuť.

...

Vaříme express /25.05.17
 

Nejnovější

Obrácené vepřové řízky

Obrácené vepřové řízky

Věra Trčková, Boskovice
Škola vaření /24.05.18
Quinoa jako salát

Quinoa jako salát

Hana Fišerová, Rakovník

Zdravě a chutně /24.05.18
Kuřecí plátky s pestem

Kuřecí plátky s pestem

Marta Hladíková, Benešov

Zdravě a chutně /24.05.18
Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou

Švédské roštěnky s kaparovou omáčkou

Sváteční oběd

Podle receptu Olgy Šebestové z Krnova

Všehochuť /24.05.18
Nutrie na smetaně

Nutrie na smetaně

Vydatná klasika

Nutrie na smetaně

Všehochuť /24.05.18
Med z černého bezu

Med z černého bezu

Andrea Jílková, Polička

Všehochuť /24.05.18
Jahodový dort s marcipánem

Jahodový dort s marcipánem

POTĚŠÍ OČI I MLSNÝ JAZÝČEK

Kombinace čerstvých jahod, ...

Sladký život /24.05.18
Chřestový salát

Chřestový salát

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /23.05.18
Hovězí karbanátky se zeleninou

Hovězí karbanátky se zeleninou

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /23.05.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama