Další z rubriky
Domácí hamburger
Maso se nekoření a i přesto je vynikající. Překvapí Tě chuť hamburgeru a už nebudeš ...

Krůtí nudličky s fenyklem
Čerstvý fenykl jsem objevila teprve nedávno, tahle jemná zelenina mi učarovala.
...

Čínská kuřecí polévka
Dá se použít i pečené maso z předešlého oběda.
Irena Ivanová, Ostrava

Rohlíková polévka se žloutky
Tradiční pokrm, který pochází z Jesenicka.
Otto Plášek, Brno
Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Velikonoční ovečka
Svěží chuť jara
Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Králičí stehna s hráškovým pyré
Skvělá kombinace chutí
Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Slavnostní věnec
Ozdobí sváteční tabuli
Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Speciální vydání
Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!
více
Pošli recept Extra speciál
Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!
více