Zvládne každý začátečník.
Petra Dědinová, Dolní Hbity
Ingredience
- 16 ks párky
- 1 balení listové těsto
- 200 g tvrdý sýr nastrouhaný nahrubo
- 200 g anglická slanina
- kečup podle potřeby
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
První plát těsta rozpůlíme a rozválíme do čtverce. Čtverec rozčtvrtíme a každou čtvrtku plátu pomažeme kečupem. Nožičky párků rozpůlíme a každou půlku zabalíme do anglické slaniny.
-
Zabalený párek položíme na kečupem pomazaný plát. Posypeme nastrouhaným sýrem a zabalíme jako do zavinovačky. Na plech si dáme pečicí papír, na který rozložíme zabalené párečky.
-
Pečeme v předehřáté troubě na 220 °C dozlatova. Podáváme ještě teplé se sklenicí dobře vychlazeného piva.