Reklama
Párek podle babičky
Fotogalerie:

Párek podle babičky

Klára Janků
Klára Janků
Starý Svojanov

Rychlé řešení, když není co na stůl.

Klára Janků, Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • trocha sádlo nebo olej
  • 4 nožičky liberecké párky (nebo jiné podle chuti)
  • 150 g nastrouhaný eidam
  • trocha čertovská omáčka od Hamé (nebo ostrý kečup)
  • podle chuti majonéza
  • kousek pórek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Na trošce tuku opečeme z obou stran párky, které jsme předem rozkrojili podélně na půl.

  2. Opečené párky přendáme na talíř. Zasypeme je najemno nastrouhaným sýrem a lehce přelijeme výpekem. Dozdobíme nasekaným pórkem‚ čertovskou omáčkou a majonézou.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Křenová pomazánka

Křenová pomazánka

Je to u nás celoroční hit, kterým hostíme všechny návštěvy. Míša ...
Vaříme express /25.08.17
Cuketa v karí těstíčku

Cuketa v karí těstíčku

Úrodu máme letos velkou, tak přemýšlím, co s nimi.

Květa Kroupová, Praha


Vaříme express /01.01.16
Brynzové pirohy

Brynzové pirohy

Slovenské jídlo oblíbené okolo Tater‚ kde jsem se ho naučila.
Renata Ryšlinková, ...
Vaříme express /24.05.11
Zapečené plněné žampiony

Zapečené plněné žampiony

Když se před začátkem víkendu radíme, co připravíme k obědu, tohle jídlo chce ...
Vaříme express /23.12.09
Zapečená masová houska

Zapečená masová houska

Vhodné k večeři nebo i pro posezení s přáteli.

Ilona Karlová, Světlá ...

Vaříme express /13.11.15
Zahradnické topinky

Zahradnické topinky

Vláďa Strnad, Praha

Vaříme express /23.02.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu