Reklama
Párečky s pikantním fazolkovým salátem
Fotogalerie:

Párečky s pikantním fazolkovým salátem

Alena Bozděchová

Kolín

Jednoduchá dobrota hotová za pár minut.

Alena Bozděchová, Kolín

Ingredience

  • Ingredience
  • 500 g zelené fazolky
  • trocha sůl
  • 5 šalotka
  • 2 lžíce olej
  • 2 lžíce máslo
  • 1 lžička cukr moučka
  • 3 lžíce balzamikový ocet
  • špetka pepř
  • 8 minipárečky
  • dle chuti bramborová kaše

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Fazolky opereme a odřízneme konce. Vložíme je do vody, přivedeme k varu a povaříme asi 8–10 minut. Před koncem vodu osolíme. Měkké fazolky slijeme.

  2. krok2

    Šalotky oloupeme, podélně rozkrojíme a nakrájíme na tenké proužky. Rozpálíme olej s máslem, šalotky osmahneme, zaprášíme cukrem a necháme chvíli zkaramelizovat. Přidáme balzamikový ocet, okapané fazolky, vše promícháme a ochutíme čerstvě mletým pepřem.

  3. Ohřejeme párky a podáváme s bramborovou kaší.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Burger s domácí tatarkou

Burger s domácí tatarkou

Hamburgery můžeš grilovat i venku. David Bezucha, Mladá Boleslav
Vaříme express /11.11.10
Mandlová BeBe roláda

Mandlová BeBe roláda

Krájíme našikmo, aby vynikly barvy.

Karolína Jeřábková, Praha

Vaříme express /28.01.17
Zelné balíčky s mozzarellou

Zelné balíčky s mozzarellou

Balíčky pustí šťávu a chutě krásně prolnou.

Libor Kalivoda, Prachatice

Vaříme express /17.10.13
Masový závin

Masový závin

Pro pánskou návštěvu přímo ideální. Oživíme trochou zeleniny a zapíjíme pivem.


...

Vaříme express /23.03.17
Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Hodí se i pro bezlepkovou dietu.

Lenka Plachtová, Ostrava

Vaříme express /25.08.15
Zapečený květák se šunkou

Zapečený květák se šunkou

Ideální jako rychlá večeře, kterou můžeme podávat s čerstvou zeleninkou.

Gabriela ...

Vaříme express /13.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu