Reklama
Papriky s tvarohem
Fotogalerie:

Papriky s tvarohem

Hana Šátralová

Praha
Vhodnou přílohou je tmavé pečivo.
Hana Šátralová, Praha

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 250 g tvaroh
  • 50 g sýr tvrdý
  • 4 paprika
  • 3 stroužky česnek
  • špetka sůl
  • Na ozdobu
  • 1 vejce vařená
  • 3 rajčata
  • kousek okurka salátová
  • dle potřeby petrželka čerstvá

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Tvaroh dáme do misky, přidáme nastrouhaný sýr, utřený česnek a podle chuti osolíme.
  2. Papriky po délce rozkrojíme (získáme tak celkem 8 lodiček ) a odstraníme semínka. Lžičkou rozdělíme tvaroh do paprikových lodiček. Nakrájíme okurku, rajčata a vejce a ozdobíme papriky. Před podáváním posypeme petrželkou.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Veselý medvídek

Veselý medvídek

Obyčejný oběd se promění na velkou událost. Jana Novotná, Slavonice
Vaříme express /15.02.17
Italské ořechové rizoto s krevetami

Italské ořechové rizoto s krevetami

Jiří Kostelek, Příbram

Vaříme express /12.02.18
Plněné avokádo

Plněné avokádo

Exotický, rychlý a lehký předkrm.

Martina Volechová, Zaječí

Vaříme express /13.08.14
Omeleta z rýžových nudlí

Omeleta z rýžových nudlí

Recept na nudlovou omeletu určitě stojí za vyzkoušení. Naši kluci z ní byli nadšeni!
...
Vaříme express /09.02.10
Ovocný míša pohár

Ovocný míša pohár

Doma máme rádi nanuky a ovocné poháry. Tvaroh je skvěle doplňuje.


Pavla ...

Vaříme express /19.04.17
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu