Reklama
Reklama
Papriky s klobásou, kukuřičkami a sýrem
Fotogalerie:

Papriky s klobásou, kukuřičkami a sýrem

Lenka Bocková

Liberec
Trochu pikantní bašta latinskoamerického stylu, kterou máš za pár minut na talíři.
Lenka Bocková, Liberec

Ingredience

  • 1 klobása
  • 2 lžíce olej
  • 4 vejce
  • 2 paprika žlutá
  • 2 paprika oranžová
  • 1 chilli paprička červená
  • sůl podle chuti
  • 1 cibule červená
  • špetka pepř mletý
  • 2 velká rajčata
  • 1/2 lžičky koriandr
  • 150 g kukuřice baby
  • 100 g čedar

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata nakrájíme na drobné kostky‚ papriky na proužky‚ cibuli na klínky a klobásu na kolečka.
  2. V pánvi na oleji osmahneme klobásu a vyndáme ji z pánve ven.
  3. Na zbylém oleji osmahneme cibuli‚ přidáme papriku a nadrobno nakrájenou chilli papričku. Opékáme 5 minut.
  4. Přidáme kukuřici, rajčata‚ koriandr a klobásu. Osolíme‚ opepříme a dusíme pod pokličkou tak dlouho, až se část tekutiny vypaří a zelenina změkne. Ve směsi uděláme čtyři důlky a do každého vyklopíme vejce.
  5. Až bílek ztuhne, celou směs znovu osolíme‚ opepříme a posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem. Na chvilku přiklopíme, než se sýr roztaví. Podáváme ihned, nejlépe s pečivem.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (27.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Zdravé pohoštění pro nečekanou návštěvu. Martina Košařová, Plzeň
Vaříme express /28.12.13
Restované papriky s uzeným masem

Restované papriky s uzeným masem

Mám ráda, když je jídlo nejen chutné, ale na talíři také pěkně barevné. Tento recept...
Vaříme express /20.03.12
Zelné roličky

Zelné roličky

Zajímavé a netradiční propojení chutí. 

Jan Karpič, Lhota 

Vaříme express /11.11.15
Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Milena Jančíková ml., Ústí nad Labem

Vaříme express /24.01.19
Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Večeře pro čtyřčlennou rodinu vyjde na 40 Kč.
 Irena Poláková, Rudná
Vaříme express /28.12.10
Tuňákové těstoviny

Tuňákové těstoviny

Výborný lehký oběd, který mám moc ráda.
Šárka Černá, Kutná Hora
Vaříme express /20.12.11
 

Nejnovější

Chalupářské klobásy

Chalupářské klobásy

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem
Škola vaření /08.02.19
Vařený bůček

Vařený bůček

Ladislav Vesecký,


Zlaté Hory

Škola vaření /08.02.19
Masopustní kobližky

Masopustní kobližky

Miroslava Dvořáková, 

Nové Syrovice

Škola vaření /08.02.19
Pamlsek z nepečených jablek

Pamlsek z nepečených jablek

Martina Uhlíková, Beroun

Sladký život /08.02.19
Šoulet s uzeným

Šoulet s uzeným

Vydatná zimní klasika

Podle receptu Marty Strakové z Jičína

Za pár korun /07.02.19
Ovesné lívance

Ovesné lívance

Aneta Wožnická, Litoměřice

Zdravě a chutně /07.02.19
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Květa Kroupová, Praha

Všehochuť /07.02.19
Dvoubarevný citronový koláč

Dvoubarevný citronový koláč

Daniela Jelínková, Hostim

Sladký život /07.02.19
Banánovo-jablečný závin

Banánovo-jablečný závin

Petra Geletičová, Smidary

Sladký život /07.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama