Reklama
Paprikové jehly
Fotogalerie:

Paprikové jehly

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Díky odležení v nálevu bude maso křehké a šťavnaté.

Lída Guk, Pelhřimov

Ingredience

  • 2 cibule
  • trocha soli
  • 5 kuliček pepře
  • 3 bobkové listy
  • 1 lžička kmínu
  • 1 lžička octa
  • 1 lžička papriky
  • 5 lžic olivového oleje

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Do hrnce nalijeme 200 ml vody, do které přidáme nakrájenou cibuli, sůl, pepř, bobkový list, kmín, ocet a vše společně 5 minut povaříme.

  2. 2. Nálev vychladíme, naložíme do něj na stejné kousky nakrájené maso a necháme odležet do druhého dne.

  3. 3. Druhý den maso vyjmeme, poprášíme červenou paprikou, pomažeme olejem a napícháme na jehly. Opékáme nebo grilujeme ze všech stran asi 15 minut.


Pošli recept! 7/2015 (5.6.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninový koláč

Zeleninový koláč

Vyhovuje mi, že těsto koupím už hotové. Jarka Svatošová, Vsetín
Vaříme express /20.06.17
Rajský koláč s parmazánem

Rajský koláč s parmazánem

Je opravdu božský.

Linda Marková, Brno


Vaříme express /05.01.16
Zapečené buřty s nivou a cibulí

Zapečené buřty s nivou a cibulí

Rychlovka, kterou si často dáváme s přáteli při posezení u piva. Podáváme ...

Vaříme express /01.08.16
Lilek na česneku

Lilek na česneku

Můžeš ho podávat i bez brambor jako jednohubky.

Jana Kubištová, Jihlava

Vaříme express /23.02.16
Smažené špalíčky se šunkou

Smažené špalíčky se šunkou

Krůtí maso je křehké a poměrně rychle se propeče. Proto tuhle delikatesu připravuji ...

Vaříme express /05.10.13
Žlutá tofu pomazánka

Žlutá tofu pomazánka

U nás doma jí nikdo neřekne jinak než radioaktivní pomazánka :)
Aneta Gazdová, ...
Vaříme express /03.04.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu