Reklama
Pangasius v sýrovém těstíčku
Fotogalerie:

Pangasius v sýrovém těstíčku

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Dobrota, kterou ocení všichni milovníci ryb.

Zdenka Polanská, Vsetín

Ingredience

  • 300 g pangasius
  • trocha soli
  • 150 g eidam
  • 2 ks vejce
  • 100 ml mléko
  • 150 g hladká mouka
  • 100 g solamyl
  • špetka bazalky
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Filety z pangasia osušíme v papírovém ubrousku a osolíme. Eidam nastrouháme. Z vajec‚ mléka‚ mouky‚ solamylu‚ sýra a bazalky vytvoříme těstíčko‚ ve kterém rybu obalíme.
  2. Smažíme na rozpáleném oleji po obou stranách dozlatova. Podáváme s brambory.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Salát s meruňkami a ořechy

Salát s meruňkami a ořechy

Bude jemnější, když celer nastrouháš. Katka Remešová, Ústí nad Labem
Vaříme express /27.08.16
Rychlé tortelliny

Rychlé tortelliny

Vhodné na večeři, když je málo času.

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /26.04.16
Bramborové placky s hlívou

Bramborové placky s hlívou

Trochu vylepšený recept na bramborák.
Marta Černínová, Mokré Lazce
Vaříme express /27.12.11
Krůtí medailonky s povidlovou omáčkou

Krůtí medailonky s povidlovou omáčkou

Hodí se i na sváteční příležitosti.

Lenka Hlavsová, Praha

Vaříme express /22.09.16
Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Ideální večeře nebo svačinka pro celou rodinu. Je hotová za chviličku.
Ivana ...
Vaříme express /14.06.11
Pomazánka z grilované kapie

Pomazánka z grilované kapie

Osvěžující svačinka či večeře.
Jiřina Kamasová, Praha
Vaříme express /13.10.11
 

Nejnovější

Játra z divočáka s cuketou

Játra z divočáka s cuketou

Zdeněk Ondruch, Kroměříž
Za pár korun /21.11.18
Vdolky s anglickou slaninou

Vdolky s anglickou slaninou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Za pár korun /21.11.18
Domácí švestková povidla

Domácí švestková povidla

Miroslava Čiržová, Opava

Škola vaření /21.11.18
Plněné batáty se sýrem

Plněné batáty se sýrem

Ozdob jídlo bylinkami.

Podle receptu Elišky Trhanové z Loun

Zdravě a chutně /21.11.18
Pivní koláč z kynutého těsta

Pivní koláč z kynutého těsta

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /21.11.18
Paštika z hub a paprik

Paštika z hub a paprik

Pavla Teznerová, Chotěboř

Všehochuť /21.11.18
Vegetariánský burger

Vegetariánský burger

Skvělá svačina do školy.

Podle receptu Eriky Kolínové z Jihlavy

Všehochuť /21.11.18
Škvarkové pirohy

Škvarkové pirohy

K pivu jako stvořené!

Josef Vodička, Semily

Za pár korun /20.11.18
Srnčí žebra na česneku

Srnčí žebra na česneku

Martina Antalová, Odolena Voda

Škola vaření /20.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama