Reklama
Pangasius s čerstvým zázvorem
Fotogalerie:

Pangasius s čerstvým zázvorem

Otto Plášek

Brno
Čerstvý zázvor připraví neskutečně milý chuťový zážitek.
Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 1 kg pangasia
  • 1 kořen zázvor
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1/2 lžičky kmín
  • 40 ml olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Filety ryby opláchneme, osušíme, vetřeme do nich sůl, pepř a potřeme je slabou vrstvou čerstvého jemně strouhaného zázvoru.
  2. Necháme přibližně 30 minut odležet a poté každý filet vkládáme do vrstvy rozpáleného oleje smíseného v poměru 50/50 (olivový/slunečnicový).
  3. Opékáme dozlatova a jako přílohu servírujeme opečené bramborové penízky.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní šnečci

Pikantní šnečci

Na oslavu to nejlepší občerstvení! Veronika Suková, Praha
Vaříme express /28.01.16
Citronová palačinka

Citronová palačinka

Pochoutka, po které se zapráší.
Martina Marhoulová, Litvínov
Vaříme express /22.01.09
Těstoviny s olivami a pestem

Těstoviny s olivami a pestem

Těstoviny jsou hotové během pár minut a dobrá večeře pro hladovou rodinu je hned na ...
Vaříme express /20.02.10
Salámová pomazánka

Salámová pomazánka

Majonézu můžeš zcela nahradit jogurtem‚ trochou octa a solí.
Dita Hiřmanová, Praha
...
Vaříme express /24.05.11
Jablkové palačinky

Jablkové palačinky

Tyhle palačinky mi připomínají moji pratetu. Rozmazlovala mě a sestru svými pochoutkami.
...
Vaříme express /28.02.10
Paprikové strapačky

Paprikové strapačky

Výborná specialita z Moravy.

Radana Spilková, Karlovy Vary

Vaříme express /12.04.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu