Reklama
Pangasius  na bylinkách
Fotogalerie:

Pangasius na bylinkách

Jana Prokopová

Dolní Město
Nejlepší je s bramborovou kaší.
Jana Prokopová, Dolní Město

Ingredience

  • 2 cibule velká
  • 5 stroužků česnek
  • trocha olej olivový
  • 2 paprika
  • z 1 citronu citronová šťáva
  • hrst petrželka nadrobno posekaná
  • 2 plátky chléb toastový
  • 4 pangasius filety
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli pokrájíme, česnek nasekáme a na olivovém oleji necháme zesklovatět. Přidáme pokrájenou papriku a šťávu z citronu. Když je paprika měkká, přidáme petrželku, rozdrobený toastový chléb a osolíme.
  2. Plech vyložíme pečicím papírem. Filety osolíme a dáme na plech. Pokryjeme je směsí a zakápneme olivovým olejem. Posypeme pepřem a dáme péct. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 30 minut.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hráškové řízečky

Hráškové řízečky

Jsou výborné jen tak na zakousnutí. Lucie Troufalová, Praha
Vaříme express /25.02.16
Obložené chlebíčky s pomazánkou

Obložené chlebíčky s pomazánkou

‚‚Celero-mrkváčkové‘‘ obličejíčky potěší nejen děti, ale i nás dospělé.
...
Vaříme express /24.11.10
Plněné žampionové kloboučky

Plněné žampionové kloboučky

Kdo má rád houby‚ tomu určitě tento recept zachutná.
Zdeňka Polanská, Vsetín
Vaříme express /24.05.11
Tekuté tvarůžky

Tekuté tvarůžky

Nezralé tvarůžky dej na pár dnů na teplé místo.
Lukáš Uher, Brno
Vaříme express /09.11.10
Sýrové papriky

Sýrové papriky

Jsou dobré teplé i studené.

Květoslava Žitná, Litoměřice

Vaříme express /19.10.15
Kuřecí prsíčka na karí

Kuřecí prsíčka na karí

Kokosové mléko dnes dostaneš koupit téměř v každém supermarketu. 
Gabriela ...
Vaříme express /24.02.10
 

Nejnovější

Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha
Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
Hruškové vafle

Hruškové vafle

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /18.08.18
Stehenní řízek s fazolkami

Stehenní řízek s fazolkami

Jitka Jirušová, Vodňany

Vaříme express /18.08.18
Košík s květinami

Košík s květinami

Podle receptu

Věry Matějíčkové z Plzně

Všehochuť /18.08.18
Slaný dort

Slaný dort

Nejen pro milovníky uzenin

Podle receptu Jiřiny Schneiderové z Vlašimi

Všehochuť /18.08.18
Brynzová pomazánka

Brynzová pomazánka

Podle receptu Aničky Maninské z Prahy

Všehochuť /18.08.18
Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Kuřecí křupánci s bramborovou kaší

Říká se jim také stripsy

Podle receptu Mirky Dorůstkové z Kladna

Vaříme express /17.08.18
Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Těstoviny orecchiette s kedlubnovými listy

Malá ‚‚ouška‘‘ po italsku

Italské slovo „orecchiette‘‘ je složeninou dvou ...

Všehochuť /17.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama