Reklama
Pangasius  na bylinkách
Fotogalerie:

Pangasius na bylinkách

Jana Prokopová

Dolní Město
Nejlepší je s bramborovou kaší.
Jana Prokopová, Dolní Město

Ingredience

  • 2 cibule velká
  • 5 stroužků česnek
  • trocha olej olivový
  • 2 paprika
  • z 1 citronu citronová šťáva
  • hrst petrželka nadrobno posekaná
  • 2 plátky chléb toastový
  • 4 pangasius filety
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli pokrájíme, česnek nasekáme a na olivovém oleji necháme zesklovatět. Přidáme pokrájenou papriku a šťávu z citronu. Když je paprika měkká, přidáme petrželku, rozdrobený toastový chléb a osolíme.
  2. Plech vyložíme pečicím papírem. Filety osolíme a dáme na plech. Pokryjeme je směsí a zakápneme olivovým olejem. Posypeme pepřem a dáme péct. Pečeme v předehřáté troubě při 180 °C asi 30 minut.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapustičky smažené v hrašce

Kapustičky smažené v hrašce

Hraška je výživná směs mletého hrachu a bezlepkových obilovin. Jana ...
Vaříme express /08.08.17
Hrachová polévka se slaninou

Hrachová polévka se slaninou

Tento recept jsem získala od kamarádky.

Jiřina Homolová, Staré Čivice

Vaříme express /10.02.13
Krůtí maso s hříbky a paprikami

Krůtí maso s hříbky a paprikami

Výbornou přílohou jsou i hranolky či krokety.

Olga Klásková, Praha

Vaříme express /14.09.15
Špalíčky

Špalíčky

Petra Bumbálková, Brno

Vaříme express /01.08.18
Zapečené zelí s brambory

Zapečené zelí s brambory

Když nemám moc času na vaření, přijde vhod.

Milena Hrubá, Zlín

Vaříme express /23.11.14
Palačinky s avokádem

Palačinky s avokádem

Hodí se například jako lehká večeře.

Petra Píšová, Olomouc

Vaříme express /17.10.13
 

Nejnovější

Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov
Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
Zelný koláč

Zelný koláč

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /10.11.18
Zaječí stehna na houbách a cibuli

Zaječí stehna na houbách a cibuli

Marta Kučerová, Mělník

Škola vaření /10.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama