Reklama
Paličky s jedinečnou omáčkou
Fotogalerie:
 

Paličky s jedinečnou omáčkou

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Omáčka je u nás velice oblíbená.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 6 ks kuřecí paličky
  • 1 lžička provensálské koření
  • sůl
  • 100 g anglická slanina
  • 2 malé cibule
  • olej
  • brambory

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

135 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Paličky osolíme, posypeme provensálským kořením. Zakápneme olejem a podlijeme vodou. Pečeme v troubě na 200 °C 45-60 minut.

  2. krok2

    Mezitím si oloupeme a nakrájíme brambory, které uvaříme ve vodě nebo v páře. Pakliže je vaříme v páře, není třeba vůbec solit, brambory jsou chutné, protože v nich díky páře zůstala všechna chuť.

  3. krok3

    Cibuli i anglickou slaninu si nakrájíme na kostičky. Na trošce oleje osmahneme cibulku až zesklovatí, pak přidáme slaninu a ještě chvíli smažíme. Vše zalijeme výpekem s paliček a rozmixujeme tyčovým mixérem. Podle chuti dosolíme a opepříme.

  4. krok4 krok5 krok5 krok5 krok5
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlapská dobrota

Chlapská dobrota

Ostrá delikatesa k pivu. Otto Plášek, Brno
Vaříme express /08.04.13
Salát z řepy a fazolí

Salát z řepy a fazolí

Dobrá a pořádně sytá večeře.

Martina Dostálková, Uherské Hradiště

Vaříme express /25.10.15
Veselé muchomůrky

Veselé muchomůrky

Obarvená vejce je možné zpracovat různě.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /07.03.17
Pizza košíčky

Pizza košíčky

Připraveno podle receptu

Šárky Červenkové ze Strakonic

Vaříme express /18.01.18
Plněné žampiony

Plněné žampiony

Skvělá pochoutka je na stole co by dup.
Martina Vrbová, Olomouc
Vaříme express /20.10.09
 

Nejnovější

Jablkové kobližky

Jablkové kobližky

Alena Rašková, Litvínov
Škola vaření /13.11.18
Dýňové lívanečky

Dýňové lívanečky

Zdravé a také chutné.

Podle receptu Petra Šípka z Prahy

Zdravě a chutně /12.11.18
Pečená jablka s nádivkou

Pečená jablka s nádivkou

Pavla Tichá, Kladno
Všehochuť /12.11.18
Kanec se šípkovou omáčkou

Kanec se šípkovou omáčkou

Podle receptu

Simony Brhelcové z Prahy

Škola vaření /11.11.18
Růžový salát s hrozny

Růžový salát s hrozny

Jolana Spěváčková, Rakovník

Zdravě a chutně /11.11.18
Steaky na červeném zelí

Steaky na červeném zelí

Jana Remková, Orlová
Všehochuť /11.11.18
Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Cheesecake s dýní a limetovými šnečky

Láká krásou i barvou.

Michaela Straková, Jeseník

Sladký život /11.11.18
Zelný koláč

Zelný koláč

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /10.11.18
Zaječí stehna na houbách a cibuli

Zaječí stehna na houbách a cibuli

Marta Kučerová, Mělník

Škola vaření /10.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama