Reklama
Palačinky s tuňákem
Fotogalerie:

Palačinky s tuňákem

Veronika Novotná

Brno
Jednoduchá a svěží varianta.
Veronika Novotná, Brno

Ingredience

  • 1 salátová okurka
  • 3 rajčata
  • 135 g tuňák v oleji
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1 lžíce olivový olej
  • špetka bazalka
  • špetka oregano
  • špetka sušená petrželka
  • špetka citronová kůra
  • 2 vejce
  • 400 g hladká mouka
  • 500 ml mléko
  • dle potřeby olej na smažení
  • trocha kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si připravíme salát. Omyjeme a nakrájíme zeleninu. Smícháme ji s tuňákem. Přidáme sůl, lžíci olivového oleje‚ špetku citronové kůry‚ sušené petrželky‚ oregana a trochu bazalky a důkladně promícháme.
  2. Z vajec‚ mouky a mléka umícháme řídké těsto a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova palačinky.
  3. Hotové palačinky naplníme salátem a zabalíme. Na závěr je ještě ozdobíme kečupem.

Pošli recept! 11/2011 (4.10.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohové karbanátky

Tvarohové karbanátky

Vůbec nepoznáš, že je v nich tvaroh. Jsou výborné. Vendula Provázková, Teplá ...
Vaříme express /01.08.11
Pizza z mikrovlnky

Pizza z mikrovlnky

Doma se vždycky něco na oblohu najde.

Helena Kotula, Český Těšín

Vaříme express /22.10.15
Bílý chřest se salátem

Bílý chřest se salátem

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /04.03.18
Ďábelská Krkovice

Ďábelská Krkovice

Rychlá minutka.

Lenka Nováková, Hradec Králové

Vaříme express /25.04.12
Těstoviny s lilkem

Těstoviny s lilkem

Lilky a cukety s oblibou používám, skvěle ladí s chutí česneku a různých bylinek.

...
Vaříme express /22.04.17
Rýžové nudle s kuřecím

Rýžové nudle s kuřecím

Podle receptu

Anety Sukové z Bruntálu

Vaříme express /28.05.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu