Reklama
Palačinky na slano
Fotogalerie:

Palačinky na slano

Iva Švejcarová
Iva Švejcarová
Písek

Různé variace můžete vytvořit přidáním bylinek, dresinkových omáček nebo můžete palačinky naplnit špenátem.

Iva Švejcarová, Písek

Ingredience

  • 8 ks vejce
  • 200 g slanina
  • 500 ml mléko
  • 200 g hladká mouka
  • dle chuti hořčice, kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Z mléka, dvou vajec a mouky umícháme těsto, ze kterého upečeme palačinky.
  2. Na druhé pánvi osmažíme nakrájenou slaninu, přidáme 6 vajec a mícháme, dokud vejce nezhoustnou. Palačinky namažeme hořčicí nebo kečupem a naplníme vejci.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pstruh na víně

Pstruh na víně

Bylinky, máslo a víno – základ dobrého jídla. David Trávníček, Ústí ...
Vaříme express /15.08.17
Bílá polévka

Bílá polévka

Vaříme ji často, všem chutná.

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /12.04.17
Domácí chlebíčky

Domácí chlebíčky

Připravujeme je na každou oslavu.
H. Adámková, Havířov
Vaříme express /10.10.08
Korma z krůtího masa

Korma z krůtího masa

Korma je indický pokrm, marinuje se asi 2 hodiny.Dělá se i z kuřecího.

Dalibor ...

Vaříme express /20.07.16
Kuřecí steak s omáčkou z loupaných rajčat

Kuřecí steak s omáčkou z loupaných rajčat

Určitě si pochutnáš.

Lenka Jakubčáková, Kdyně

Vaříme express /27.10.14
Pikantní kapr  od dehtáře

Pikantní kapr od dehtáře

Neobvyklá úprava štědrovečerní ryby.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /22.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu