Další z rubriky
Krkovička po farářsku

Celerová omáčka
Hodí se k hovězímu nebo plátku sekané.
Eva Přecechtělová, Chropyně

Kyšková polévka
Polévka z kyšky či podmáslí.
Kateřina Hanáková, Ostrava Poruba

Hejk smažený v těstíčku
Žádná zvláštní příprava, ke koupené směsi prostě přidáš čerstvé bylinky ...
Čertovy kuřecí medailonky
Tento recept je u nás velmi oblíbený.
Nikola Dvořáková, Nové Hrady
Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Velikonoční ovečka
Svěží chuť jara
Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Králičí stehna s hráškovým pyré
Skvělá kombinace chutí
Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Slavnostní věnec
Ozdobí sváteční tabuli
Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Speciální vydání
Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!
více
Pošli recept Extra speciál
Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!
více