Reklama
Ovíněná krkovice
Fotogalerie:

Ovíněná krkovice

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • 6–8 plátků vepřové krkovice
  • 1 lžíce oleje
  • 6 lžic bílého vína
  • trocha soli
  • čerstvě mletý pepř

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Promícháme olej, víno, sůl a pepř. Přidáme naklepané maso a necháme odležet 2 hodiny. Potom naložené maso ogrilujeme z obou stran doměkka.

  2. Podáváme s vařenými brambory nebo se zeleninou.

Pošli recept! 7/2017 (15.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Panenka v bylinkách

Panenka v bylinkách

Martina Exnerová, Liberec
Vaříme express /24.03.20
Kapustové čevapčiči

Kapustové čevapčiči

Drahomíra Lukešová, České Budějovice

Vaříme express /22.02.20
Kapustičky smažené v hrašce

Kapustičky smažené v hrašce

Hraška je výživná směs mletého hrachu a bezlepkových obilovin.

Jana ...

Vaříme express /08.08.17
Studená mísa - kapr

Studená mísa - kapr

Vánoční pohoštění pro slané chutě.
Oldřiška Šťávová, Znojmo
Vaříme express /12.12.08
Hermelínová omáčka

Hermelínová omáčka

Skvělá rychlovka pro milovníky hermelínu.
Vaříme express /16.05.12
Francouzská rybí pomazánka

Francouzská rybí pomazánka

Ovesné vločky ji příjemně odlehčí.

Hana Kupková, Ostrava

Vaříme express /23.03.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu