Reklama
Ostravské jednohubky
Fotogalerie:

Ostravské jednohubky

Zuzana Trajchelová
Zuzana Trajchelová
Albrechtice
Hodí se při každé příležitosti.

Ingredience

  • 6 nožiček ostravská klobása
  • 2 balení listové těsto
  • dle potřeby, asi 200 g sýr gouda nebo eidam
  • na potření těsta vejce vařená
  • na posypání těsta grilovací koření

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    1. Obě listová těsta rozválíme, položíme je na pečicí papír a poté na plech. Takto připravená těsta potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme grilovacím kořením.
  2. Klobásu nakrájíme na tenká kolečka a pokládáme je v řadách na těsto. Pak každé kolečko klobásy posypeme nastrouhaným sýrem. 

  3. Těsto nakrájíme nožem v mezerách mezi klobáskami na čtverečky a pečeme v předehřáté troubě asi 10 minut. 

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vejce uvařená natvrdo s bylinkovou kaší

Vejce uvařená natvrdo s bylinkovou kaší

Jednoduché využití vykoledovaných vajec. Božena Kolářová, Nový Knín
Vaříme express /18.07.10
Cuketa plněná mletým krůtím masem

Cuketa plněná mletým krůtím masem

Lehký pokrm do horkých letních dnů.

Veronika Hrubá, Jáchymov

Vaříme express /29.06.15
Sýrový koláč

Sýrový koláč

Je výborný teplý, ale chutná nám i zastudena.

Lucie Dolečková, Lanškroun

Vaříme express /17.08.12
Sýrové twistry s dipy

Sýrové twistry s dipy

Tvoji hosté tuto křupavou a velmi návykovou pochoutku jistě ocení.

Petra Soukupová,...

Vaříme express /24.01.16
Vločkové karbanátky

Vločkové karbanátky

Tyto karbanátky děláme velmi často. Dobré jsou i za studena na chlebu pomazaném ...
Vaříme express /19.06.12
Vepřový plátek s vajíčky

Vepřový plátek s vajíčky

Rychle a chutně na stůl.

Aneta Zahradníková, Rychnov nad Kněžnou

Vaříme express /24.04.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu