Reklama
Omeleta s lososem a hráškem
Fotogalerie:

Omeleta s lososem a hráškem

Otto Plášek

Brno

Neměla by být vysušená.

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 6 ks vejce
  • podle chuti sůl a pepř
  • 100 ml 12% smetana
  • oříšek másla
  • 1 hrst mražený hrášek
  • 1 hrst losos bez kůže

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. V misce rozmícháme vejce, která osolíme, opepříme a smícháme se smetanou. Do rozehřáté pánve vložíme oříšek másla a nalijeme polovinu dávky vajec. Když vejce lehce ztuhnou, nasypeme na ně na malé kostičky nakrájené maso z lososa (může být vařené, ale i syrové) a přidáme hrst hrášku.

  2. Lososa i s hráškem poté stejnoměrně přelijeme druhou polovinou rozmíchaných vajec se smetanou a přikryjeme pánev pokličkou. Zmírníme oheň a necháme ztuhnout.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (18.3.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuskus na karí

Kuskus na karí

Kdo má rád, přidá hlívu nebo žampiony. Lenka Kudrnová, Nejdek
Vaříme express /11.02.15
Bůčková pomazánka

Bůčková pomazánka

Bůček nejím, ale pomazánku mám ráda.
Dana Vrbecká, Nové Město
Vaříme express /22.03.10
Pestrá pomazánka

Pestrá pomazánka

Kamila Pertáková, Pardubice

Vaříme express /31.08.19
Směs na špagety

Směs na špagety

Můžeš ji udělat i ze sójové drtě.

Dalibor Marounek, Roudnice

Vaříme express /31.10.15
Křenová se salámem

Křenová se salámem

Zkus pomazánkové máslo s křenem.

Božena Peřinová, Bítovčice

Vaříme express /03.02.17
Hřebíčkové frikadely s petrželkovým bramborem

Hřebíčkové frikadely s petrželkovým bramborem

Mají trochu orientální chuť i vůni.

Jaroslav Výšek, Hodonín

Vaříme express /01.11.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu