Reklama
Ohnivá játra s bramboráčky
Fotogalerie:

Ohnivá játra s bramboráčky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

K játrům se hodí i rýže nebo hranolky.

Květa Kroupová, Praha

Ingredience

  • 1 větší cibule
  • 1 lžíce sádla
  • trocha soli a pepře
  • 600 g vepřových jater
  • špetka drceného kmínu a majoránky
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžička karí
  • 1 feferonka nebo špetka chilli

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme nahrubo a osmahneme na sádle dorůžova. Přidáme opepřená játra nakrájená na nudličky a orestujeme ze všech stran.

  2. Po chvíli játra ochutíme kmínem, majoránkou, kečupem a karí a trošku podlijeme vodou. Nakonec chuť zostříme feferonkou nebo chilli a osolíme. Chvíli podusíme. Podáváme s malými bramboráčky.

Pošli recept! 9/2016 (24.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninové brambory

Zeleninové brambory

Jsou super s kyselou okurkou. Jitka Koukolová, Šaratice
Vaříme express /03.02.16
Bochánky s uzeným

Bochánky s uzeným

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /22.02.19
Děkanské řízky

Děkanské řízky

Přírodně opečené plátky vepřové krkovice, naložené v marinádě s česnekem a ...

Vaříme express /24.09.14
Rajčata plněná tvarohem

Rajčata plněná tvarohem

Tato zdravá a rychlá zeleninová pochoutka jistě najde uplatnění i ve tvé ...
Vaříme express /13.05.12
Dip ze žluté pečené papriky

Dip ze žluté pečené papriky

Dip se obzvlášť hodí ke grilovanému masu.

Renata Chvostíková, Frýdek-Místek

Vaříme express /23.09.16
Uzený vývar s noky

Uzený vývar s noky

Využij vývar zbylý po vaření masa.

Anna Šušláková, Most

Vaříme express /10.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu