Reklama
Obložené chlebíčky s pomazánkou
Fotogalerie:

Obložené chlebíčky s pomazánkou

Zdeňka Golisová

Jince
‚‚Celero-mrkváčkové‘‘ obličejíčky potěší nejen děti, ale i nás dospělé.
Zdeňka Golisová, Jince

Ingredience

  • 3 mrkev
  • 5 stroužků česnek
  • 1 celer
  • 100 g šunka
  • 20 proužků kapie nakládaná
  • špetka sůl
  • špetka pepř

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Veku nakrájíme na plátky. Do misky nastrouháme mrkev‚ celer i česnek. Vše promícháme. Přidáme sůl a pepř dle chuti. Opět promícháme.
  2. Mažeme na krajíčky veky. Nakonec nazdobíme dle vlastní fantazie, například kapií a salámem (jindy třeba okurkou a kečupem nebo tvrdým sýrem a rajčetem).

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny s cibulovou omáčkou

Těstoviny s cibulovou omáčkou

Díky životu na vysokoškolských kolejích a občas doslova nepoživatelnému jídlu v menze ...
Vaříme express /20.08.08
Zapečený pangasius

Zapečený pangasius

Libuše Hlaváčová, Brno

Vaříme express /03.08.18
Sýrový chlebíček s olivami

Sýrový chlebíček s olivami

Tahle dobrota mi díky olivám vždycky připomene vůni Středomoří, kde to mám moc ...

Vaříme express /31.12.16
Plněné smažené žampiony

Plněné smažené žampiony

Při nákupu vybírej větší hlavičky.

Vítězslava Schadová, Olomouc

Vaříme express /29.01.16
Smažené bedly se sýrem

Smažené bedly se sýrem

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /11.08.18
Křupavé šneky

Křupavé šneky

Na oslavu to nejlepší občerstvení! Zachutnají každému.

Eliška Kajetánová, ...

Vaříme express /15.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu