Reklama
Reklama
Obložená vejce
Fotogalerie:

Obložená vejce

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Když zbyde bramborový salát od oběda, připravíme z něho obložená vejce.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 1. varianta
  • bramborový salát
  • 1 ks vařené vejce
  • 1 plátek uzený sýr
  • 1 plátek gouda
  • 3 plátky poličan
  • 2 ks cherry rajče
  • 3 plátky debrecínka
  • 2. varianta
  • bramborový salát
  • 1 ks vařené vejce
  • 4 plátky salám Turista
  • 1 ks sterilovaná okurka
  • 1 plátek gouda
  • 1 plátek šunka
  • 1 plátek uzený sýr

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Do misky si dáme bramborový salát a ozdobíme ho přepůleným vařeným vajíčkem, do roličky srolovanými sýry, debrecínkou, poličanem a na půlky rozkrojenými rajčaty.

  2. Stejně postupujeme i při přípravě druhé varianty. Podáváme s pečivem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rybí fondue

Rybí fondue

Souprava na fondue se dá využít různými způsoby. Hana Sladká, Zlín
Vaříme express /13.06.15
Zapečené brambory

Zapečené brambory

Rychlovka, která přijde vhod na chalupě.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /18.10.15
Salát všehochuť

Salát všehochuť

I z mála se dá udělat sváteční pochoutka.

Milada Zitová, Beroun

Vaříme express /28.10.15
Tagliatelle s piniovými oříšky

Tagliatelle s piniovými oříšky

Oříšky dodají skvělou specifickou chuť.

Lenka Šedová, Praha

Vaříme express /03.10.16
Mašličky s lososem

Mašličky s lososem

Investuj do lososa a vykouzli luxusní jídlo.
Zuzana Schreiberová,
Hrochův Týnec
...
Vaříme express /06.12.10
Rohlíková polévka se žloutky

Rohlíková polévka se žloutky

Tradiční pokrm, který pochází z Jesenicka.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /04.01.17
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama