Reklama
Obložená vejce
Fotogalerie:

Obložená vejce

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto

Když zbyde bramborový salát od oběda, připravíme z něho obložená vejce.

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 1. varianta
  • bramborový salát
  • 1 ks vařené vejce
  • 1 plátek uzený sýr
  • 1 plátek gouda
  • 3 plátky poličan
  • 2 ks cherry rajče
  • 3 plátky debrecínka
  • 2. varianta
  • bramborový salát
  • 1 ks vařené vejce
  • 4 plátky salám Turista
  • 1 ks sterilovaná okurka
  • 1 plátek gouda
  • 1 plátek šunka
  • 1 plátek uzený sýr

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Do misky si dáme bramborový salát a ozdobíme ho přepůleným vařeným vajíčkem, do roličky srolovanými sýry, debrecínkou, poličanem a na půlky rozkrojenými rajčaty.

  2. Stejně postupujeme i při přípravě druhé varianty. Podáváme s pečivem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazolky na smetaně

Fazolky na smetaně

Rychlovka, po které se mohou děti utlouct. Hana Rožnovská, Černá Hora
Vaříme express /06.12.10
Salát s vejci a hráškem

Salát s vejci a hráškem

Nemusíš ho vařit, příprava nezabere moc času a navíc je levný.
Helena ...
Vaříme express /06.12.10
Drožďové knedlíčky

Drožďové knedlíčky

Hodí se do každého vývaru

Podle receptu Anety Růžičkové z Třebíče

...
Vaříme express /20.03.20
 Špalíčky z vinné  klobásy

Špalíčky z vinné klobásy

Rychlé, levné a dobré. Chutnají stejně dobře i s chlebem.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /13.08.14
Rýžový nákyp

Rýžový nákyp

Pro lepší chuť přidej do nákypu vanilkový cukr a špetku skořice.
Eva ...
Vaříme express /26.10.11
Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí plátky na tymiánu se sladkým hráškem

Krůtí maso a bylinky, to je cesta k zachování přirozené chuti.

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /09.03.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu