Reklama
Nudličky s cuketou
Fotogalerie:

Nudličky s cuketou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Když nevím, co vařit – je to snadné a rychlé.

Šárka Kadlečková, Tábor

Ingredience

  • 400 g krůtího masa
  • trocha soli a pepře
  • 1 lžička solamylu
  • 2 str. česneku
  • 1 cibule
  • trocha sójové omáčky
  • trocha olivového oleje
  • 1 cuketa
  • 150 g eidamu
  • 10 cherry rajčátek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Maso nakrájíme na nudličky,   smícháme se solí, pepřem, solamylem, utřeným česnekem, nakrájenou cibulí a trochou sójové omáčky. Zakapeme olejem a necháme 30 minut odpočinout, potom je v pánvi s rozehřátým olejem osmažíme dozlatova.

  2. Cuketu nakrájíme na 1 cm silná kolečka, která osolíme a posypeme nastrouhaným sýrem. Navrch položíme vždy půlku rajčátka. Cukety vložíme do rozehřáté trouby a pokapeme olejem. Pečeme 10 minut na 200 °C. Podáváme k masu.

Pošli recept! 9/2016 (24.8.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní polentová pizza

Pikantní polentová pizza

Vojtěch Vidrmann, Plzeň
Vaříme express /27.05.18
Naše oblíbená zeleninová rychlovka s rýží

Naše oblíbená zeleninová rychlovka s rýží

Anýz jídlo krásně provoní.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /28.01.15
Slavnostní hvězdičky

Slavnostní hvězdičky

Jednoduché, ale velmi efektní jednohubky.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /09.12.15
Zeleninový krém

Zeleninový krém

Připravuji jej dost často.

Petra Geletičová, Sloupno


Vaříme express /05.01.16
Pangasius  na bylinkách

Pangasius na bylinkách

Nejlepší je s bramborovou kaší.
Jana Prokopová, Dolní Město
Vaříme express /23.12.11
Kuře na karí s jablky

Kuře na karí s jablky

Těsně před dokončením můžeš vmíchat ořechy.

Alena Štrougalová, Neštěmice

Vaříme express /29.10.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu