Reklama
Reklama
Nudle z pánve
Fotogalerie:

Nudle z pánve

Lucie Kokojanová
Lucie Kokojanová
Pelhřimov

U nás velmi oblíbená večeře, zdravější než z bistra.

Lucie Kokojanová, Pelhřimov

Ingredience

  • 500 g kuřecí maso
  • 3 ks mrkev
  • 1 pórek
  • 1 větší cibule
  • 1 paprika
  • 250 g žampióny
  • 3 - 4 kostky rýžové nudle
  • 2 lžíce sójová omáčka
  • sůl, pepř
  • 1 kostka masox
  • 1 lžíce polévkové koření
  • 300 ml horká voda

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme sójovou omáčku a necháme chvíli uležet. Poté orestujeme na pánvi.
  2. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli, papriku a pórek.
  3. Přidáme na plátky nakrájené žampióny.
  4. V horké vodě rozpustíme kostičku masoxu, můžeme ještě přidat lžíci polévkového koření. Směs podlijeme a dusíme do změknutí masa.
  5. Do směsi vložíme kostky rýžových nudlí, přiklopíme pokličkou a dusíme 5-10 minut, dokud nudle nezměknou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrový špíz

Sýrový špíz

Ražniči nemusíš dělat jenom z masa. Lucie Strakošová, Trnávka
Vaříme express /15.07.12
Masová jehla „country“

Masová jehla „country“

Vepřové nesmí chybět

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /30.06.18
Hermelín s brusinkami

Hermelín s brusinkami

Tahle pochoutka prostě nemá chybu.

Barbora Slánská, Chrudim

Vaříme express /09.01.14
Celerové placičky

Celerové placičky

Vegetariáni si je udělají bez uzeniny.

Květa Kroupová, Praha

Vaříme express /30.01.15
Cibulový čaj

Cibulový čaj

Moje přírodní protivirová kúra.
Jitka Hynečková, Praha
Vaříme express /09.03.09
Listové čtverečky s hruškou a sýrem

Listové čtverečky s hruškou a sýrem

Křupavá chuťovka k vínečku.

Andrea Marešová, Karlovy Vary

Vaříme express /17.01.16
 

Nejnovější

Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu Lucie Hrabánkové z Liberce
Za pár korun /21.03.19
Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /21.03.19
Králík na šalvěji

Králík na šalvěji

Podle receptu

Lukáše Čapka z Frýdku-Místku

Škola vaření /21.03.19
Nakládaný králík

Nakládaný králík

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /21.03.19
Cikánský guláš ze zvěřiny

Cikánský guláš ze zvěřiny

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /21.03.19
Jelení guláš s povidly

Jelení guláš s povidly

Jana Remková, Orlová

Všehochuť /21.03.19
Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc

Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama