Reklama
Nudle z pánve
Fotogalerie:

Nudle z pánve

Lucie Kokojanová
Lucie Kokojanová
Pelhřimov

U nás velmi oblíbená večeře, zdravější než z bistra.

Lucie Kokojanová, Pelhřimov

Ingredience

  • 500 g kuřecí maso
  • 3 ks mrkev
  • 1 pórek
  • 1 větší cibule
  • 1 paprika
  • 250 g žampióny
  • 3 - 4 kostky rýžové nudle
  • 2 lžíce sójová omáčka
  • sůl, pepř
  • 1 kostka masox
  • 1 lžíce polévkové koření
  • 300 ml horká voda

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

120 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme sójovou omáčku a necháme chvíli uležet. Poté orestujeme na pánvi.
  2. Přidáme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli, papriku a pórek.
  3. Přidáme na plátky nakrájené žampióny.
  4. V horké vodě rozpustíme kostičku masoxu, můžeme ještě přidat lžíci polévkového koření. Směs podlijeme a dusíme do změknutí masa.
  5. Do směsi vložíme kostky rýžových nudlí, přiklopíme pokličkou a dusíme 5-10 minut, dokud nudle nezměknou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketová kolečka

Cuketová kolečka

Cuketu můžeš nahradit lilkem. Je to dobré mlsání k pivu. Lída Guk, Pelhřimov
Vaříme express /06.10.15
Těstoviny s lososem

Těstoviny s lososem

Jemné rybí maso prostě nemá chybu.

Jitka Prošková, Tábor

Vaříme express /25.04.17
Celerová omáčka

Celerová omáčka

Hodí se k hovězímu nebo plátku sekané.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /01.03.16
Pivní polévka

Pivní polévka

Neobvyklá a rychlá polévka, která tě prostě dostane.
Jiří Buchta, Čebín
Vaříme express /08.07.12
Rajský koláč s parmazánem

Rajský koláč s parmazánem

Je opravdu božský.

Linda Marková, Brno


Vaříme express /05.01.16
Koprová polévka

Koprová polévka

Smetanově lahodná bašta s vůní kopru.
Helena Bláhová, Jilemnice
Vaříme express /12.01.09
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama