Reklama
Noky se sušenou šunkou
Fotogalerie:

Noky se sušenou šunkou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Eva Kučerová, Mělník

Ingredience

  • 2 balíčky bramborových noků
  • dle chuti sůl a pepř
  • 2 cibule
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 100 g sušené šunky
  • 1 sklenička sušených rajčat v oleji
  • hrst bazalky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Noky uvaříme v osolené vodě, slijeme je a udržujeme v teple.

  2. Cibule nadrobno nakrájíme a osmahneme na olivovém oleji.

  3. Přidáme kostičky sušené šunky, na malé kousky nakrájená okapaná rajčata a vše chvíli restujeme.

  4. Přidáme bazalku, dochutíme solí, pepřem a vmícháme uvařené noky. Podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Léto (20.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pepřové kuličky se slaninou

Pepřové kuličky se slaninou

Podávám je s hořčicí, kečupem a cibulkou. Jana Remková, Orlová-Lutyně ...
Vaříme express /14.11.16
Plněná veka

Plněná veka

Málo práce, přitom zajímavý výsledek.

Ivana Maňásková, Karviná

Vaříme express /28.02.13
Čertovy nudle

Čertovy nudle

Přímo ďábelská kombinace pro tvé chuťové buňky.
Libuše Hlaváčová, Brno
Vaříme express /06.12.10
Bramboráky s ohnivým masem

Bramboráky s ohnivým masem

Ten, koho nezaskočí ostré, si určitě pochutná. Ti ostatní mohou vynechat chilli, ale ...

Vaříme express /01.10.16
Těstoviny se zeleninou a smaženou petrželkou

Těstoviny se zeleninou a smaženou petrželkou

Uvařeno podle receptu

Věry Zkusílkové z Opavy

Vaříme express /07.02.18
Vajíčkový salát

Vajíčkový salát

Servíruj s bramborami a máš zdravou večeři.
Pavla Csejteyová, Netolice
Vaříme express /09.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu