Reklama
Nesmažený sýr
Fotogalerie:

Nesmažený sýr

Otta Plášek

Brno
Neroztéká se, nepřipaluje, je rychle hotový a moc dobrý.
Otta Plášek, Brno

Ingredience

  • 100 g sýr eidam
  • 50 g šunka
  • 1 vejce
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Sýr eidam nastrouháme na jemném struhadle a plátky šunky nakrájíme na drobné kousky.
  2. Misku řádně vytřeme tukem a vysypeme strouhankou. Dáme do ní nejdříve vrstvu sýra, na něj nakrájené kousky šunky.
  3. Rozšleháme jedno vejce a nalijeme je do misky. Navrch opět navrstvíme sýr. Naplněnou misku vložíme do mikrovlnné trouby a směs připravujeme asi 5 minut při výkonu 750 W.
  4. Pak ‚‚nesmažený sýr‘‘ z misky vyklopíme na talíř. Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.

    TIP:
    Kdo má rád žampiony, může je přidat na vrstvu šunky předtím, než pokrm zalije rozšlehaným vejcem.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Teplý bramborový salát

Teplý bramborový salát

Recept donesla dcera od kamarádky.

Šárka Doudová, Litoměřice

Vaříme express /15.06.15
Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Rajčatovo-mozzarellové jednohubky

Zdravé pohoštění pro nečekanou návštěvu.
Martina Košařová, Plzeň
Vaříme express /28.12.13
Řízky v cibulové peřince

Řízky v cibulové peřince

Je to skvělý tip na jednoduchou, rychlou a vynikající úpravu řízků.
Lucie ...
Vaříme express /17.03.10
Pizza z mikrovlnky

Pizza z mikrovlnky

Doma se vždycky něco na oblohu najde.

Helena Kotula, Český Těšín

Vaříme express /22.10.15
Opékané papriky

Opékané papriky

Pěstujeme si vlastní zeleninu.

Josef Kropáč, Třebíč

Vaříme express /19.06.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu