Reklama
Nesmažený „smažák“
Fotogalerie:

Nesmažený „smažák“

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Není tak tučný jako ten klasický. Můžeš přidat různé další ingredience.

Otto Plášek, Brno


Ingredience

  • 100 g tvrdý sýr
  • 50 g šunka
  • trocha tuku a strouhanky na vymazání
  • 2 žampiony
  • 1 vejce

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Sýr (například eidam) nastrouháme na jemném struhadle a plátky šunky nakrájíme na drobné kousky. Misku řádně vytřeme tukem a vysypeme strouhankou. Do misky dáme nejdříve vrstvu sýra, na sýr nasypeme nakrájené kousky šunky, a kdo má rád,  může nyní dát i vrstvu očištěných žampionů. 

  2. Rozšleháme jedno vejce a nalijeme je do misky.  Na vajíčko dáme opět vrstvu sýra. Naplněnou misku vložíme do  trouby a ohříváme cca 5 minut při výkonu 750 W. Poté vyklepneme z misky náš „nesmažený sýr“ a podáváme s brambory a tatarkou.

Pošli recept! - Speciál - Super večeře (15.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí nudličky se špenátovou omáčkou

Kuřecí nudličky se špenátovou omáčkou

Rychlý a zdravý oběd! Dana Nováčková, České Budějovice
Vaříme express /11.06.12
Veselé muchomůrky

Veselé muchomůrky

Obarvená vejce je možné zpracovat různě.

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /07.03.17
Kuřecí ‚‚čína‘‘

Kuřecí ‚‚čína‘‘

Trochu jiná, s houbami. Stojí za vyzkoušení.
Jana Roučková, Libětice
Vaříme express /09.12.10
Žampionové pirohy

Žampionové pirohy

Připravuji je jako pohoštění pro návštěvy.
Hana Bezuchová, Černošice
...
Vaříme express /04.09.09
Pangasius ve slanině

Pangasius ve slanině

Ten, komu se zdá rybí maso suché, můj recept ocení. Slanina rybě dodá vůni ...

Vaříme express /15.08.16
Čína na smetaně

Čína na smetaně

Naše oblíbené nedělní jídlo.

Daniela Schachlová, Ostrava

Vaříme express /25.06.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu