Reklama
Nepečený dortík
Fotogalerie:

Nepečený dortík

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Ingredience

  • 1 sklenice zavařené dýně
  • 1 smetana ke šlehání
  • 2 lžíce cukru moučky
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 zakysané smetany
  • 1 želatinový ztužovač zastudena
  • 100  ml vlažné vody
  • 1 balíček dětských piškotů

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Kompot přecedíme a necháme okapat. Pak popřípadě některé kousky pokrájíme na menší.

  2. Kompot přecedíme a necháme okapat. Pak popřípadě některé kousky pokrájíme na menší.

  3. Ztužovač rozmícháme s vodou (ručně šleháme 1/2 minuty). Pak po částech přidáváme smetanovou směs a promícháme. Nakonec vmícháme dýni.

  4. Formu na chlebíček vyložíme fólií, na dno naskládáme piškoty, naneseme polovinu směsi, znovu piškoty a pak zbytek směsi. Povrch uhladíme a poklademe piškoty. Dezert uložíme do lednice, nejlépe do druhého dne.

Pošli recept! - Speciál - Podzimní pečení (17.9.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Toast pro miláčka

Toast pro miláčka

Jak se říká, láska prochází žaludkem. Já si ovšem myslím, že to neznamená pustit se...
Vaříme express /13.02.13
Jednohubky z rohlíků

Jednohubky z rohlíků

Jednohubky z rohlíků k vínu pro nečekanou návštěvu.
Vaříme express /18.02.09
Nočky po italsku

Nočky po italsku

Vařím je, když je chuť na něco pikantního.
Lenka Bocková, Liberec
Vaříme express /24.12.09
Lodičky se zeleninou

Lodičky se zeleninou

Zelenina je krásně barevná.

Veronika Strnadová, Praha

Vaříme express /26.09.16
Katův šleh

Katův šleh

Znáš z menu restaurací

Podle receptu Tomáše Kulhánka z Nového ...

Vaříme express /20.03.20
Ryba pečená na kuskusu

Ryba pečená na kuskusu

Skvělá je také treska

Podle receptu Kristiny Radové z Benešova



Vaříme express /29.10.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu