Reklama
Nadívané točeňáky pečené na grilu
Fotogalerie:

Nadívané točeňáky pečené na grilu

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Uzeniny rozhodně nezatracuji, často potřebuju uvařit rychle, a to se pak výborně hodí. Když se dobře zpracují a ještě opečou nad voňavým dřevěným uhlím se snítkou rozmarýnu, je to lahůdka.
Boženka Havlíčková, Poděbrady

Ingredience

  • 3/4 kg salám točený
  • 150 g slanina anglická
  • 150 g niva
  • 150 g sýr
  • 2 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Točený salám nakrájíme na porce (dlouhé asi 12–15 cm). Pokud nemáme rádi slupku, můžeme ji sloupnout. Do každého kousku salámu uděláme několik zářezů. Nakrájíme na malé plátky nivu, sýr, anglickou slaninu. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Do zářezů vkládáme plátky sýrů, půlkolečka cibule a kousky slaniny. Pokud máme rádi ostřejší chuť, zasypeme každou takto připravenou porci ještě oblíbeným kořením. Plněné salámky buď grilujeme, nebo vkládáme do alobalu a rychle zapečeme v troubě. Podáváme s pikantním kečupem a s hořčicí.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nudle z pánve

Nudle z pánve

U nás velmi oblíbená večeře, zdravější než z bistra. Lucie Kokojanová, Pelhřimov
Vaříme express /08.11.12
Rybí pomazánka

Rybí pomazánka

Nejchutnější je s chlebem.

Eva Zdvořáková, Litoměřice


Vaříme express /17.10.15
Žampionová omáčka s cuketou

Žampionová omáčka s cuketou

Udělej si oběd z darů zahrady.

Květa Hošková, Vratimov

Vaříme express /30.01.16
Chlebové  vafle

Chlebové vafle

Dobře se tak využije starší chleba.
Cecílie Fišnarová, Praha
Vaříme express /12.05.10
Masová směs se slaninou

Masová směs se slaninou

Otto Plášek, Brno

Vaříme express /14.08.18
Pomazánka s tuňákem

Pomazánka s tuňákem

Tato pomazánka je pro mne delikatesou.
Vaříme express /03.05.12
 

Nejnovější

Roláda plněná uzeným

Roláda plněná uzeným

Vychytané Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /23.09.18
Batáty s pažitkovým dipem

Batáty s pažitkovým dipem

Exotické

Lucie Hrušková, Soběslav

Vaříme express /23.09.18
Bramborové muffiny

Bramborové muffiny

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /23.09.18
Vrstvené zelí s rýží

Vrstvené zelí s rýží

SKVĚLÝ NEDĚLNÍ OBĚD

Za okny už začíná převažovat sychravé počasí a my máme čas...

Všehochuť /23.09.18
Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Za pár korun /22.09.18
Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Pečeně z divočáka se slaninovými knedlíky

Světlana Klačková, Děčín

Škola vaření /22.09.18
Špekové knedlíky se zelím

Špekové knedlíky se zelím

Vydatná podzimní mňamka

Podle receptu Ivy Abrahámové z Prahy

Škola vaření /22.09.18
Nutrie v marinádě

Nutrie v marinádě

Martina Antalová, Postřižín

Všehochuť /22.09.18
Doudlebská pečeně

Doudlebská pečeně

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.09.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama