Reklama
Mrkvová sekaná
Fotogalerie:

Mrkvová sekaná

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je to zdravější a podle mě i chutnější varianta sekané. Můžeš ji podávat s bramborovou kaší k obědu nebo na chlebu k večeři.
Lucie Bělská‚ Česká Lípa

Ingredience

  • 500 g maso mleté drůbeží
  • špetka sůl
  • 1 vejce
  • 2 mrkev
  • dle potřeby strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso osolíme‚ přidáme vejce‚ najemno nastrouhanou mrkev a podle potřeby strouhanku, aby sekaná nebyla řídká.
  2. Ze směsi vytvarujeme šišku, dáme do ji pekáče, mírně podlijeme vodou a upečeme dozlatova.

    TIP: Máš-li doma petrželku nebo libeček, přidej 1–2 hrsti.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné okurky

Plněné okurky

Osvěžující letní večeře. Stáňa Protivová, Kladno
Vaříme express /17.09.15
Lilek plněný uzeným

Lilek plněný uzeným

Výborné je maso z uzeného ocásku.

Hana Sopková, Praha

Vaříme express /20.04.16
Listové čtverečky s hruškou a sýrem

Listové čtverečky s hruškou a sýrem

Křupavá chuťovka k vínečku.

Andrea Marešová, Karlovy Vary

Vaříme express /17.01.16
Toasty s kuřecími játry

Toasty s kuřecími játry

Nečekaná návštěva mě nezaskočí. Vsadím totiž na tento recept!
Lucie Váchová, ...
Vaříme express /22.01.09
Zapečené párečky

Zapečené párečky

Nejlepší jsou se zeleninovým salátem. Dají se jíst i zastudena.

Barbora Vávrová, ...

Vaříme express /02.12.12
Americano

Americano

Na party, grilování nebo posezení s přáteli.

Helena Votrubová, Karviná

Vaříme express /27.12.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu