Reklama
Mrkvová sekaná
Fotogalerie:

Mrkvová sekaná

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je to zdravější a podle mě i chutnější varianta sekané. Můžeš ji podávat s bramborovou kaší k obědu nebo na chlebu k večeři.
Lucie Bělská‚ Česká Lípa

Ingredience

  • 500 g maso mleté drůbeží
  • špetka sůl
  • 1 vejce
  • 2 mrkev
  • dle potřeby strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso osolíme‚ přidáme vejce‚ najemno nastrouhanou mrkev a podle potřeby strouhanku, aby sekaná nebyla řídká.
  2. Ze směsi vytvarujeme šišku, dáme do ji pekáče, mírně podlijeme vodou a upečeme dozlatova.

    TIP: Máš-li doma petrželku nebo libeček, přidej 1–2 hrsti.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře s hořčičnou omáčkou

Kuře s hořčičnou omáčkou

Iva Netušilová, Příbram
Vaříme express /24.09.19
Kuřecí játra na rajčatech

Kuřecí játra na rajčatech

Tuhle rychlovku zvládne opravdu každý.
Šárka Medáčková, Děčín
Vaříme express /04.08.11
Piňakoláda

Piňakoláda

Sklenici můžeš pro lepší efekt dozdobit plátkem ananasu.
Kristýna Zavaďáková, Praha ...
Vaříme express /07.10.11
Kuřecí špíz se zázvorem

Kuřecí špíz se zázvorem

Kousky masa by měly být stejně velké, aby se propekly.

Irena Válová, Vyškov

Vaříme express /09.07.17
Kuřecí špízy

Kuřecí špízy

Dozlatova opečené jsou opravdu skvělé, v létě je děláme venku na dřevěném uhlí.

...

Vaříme express /21.01.17
Lilkové lodičky

Lilkové lodičky

Jitka Králová, Praha

Vaříme express /03.06.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu