Reklama
Mrkvičková pomazánka
Fotogalerie:

Mrkvičková pomazánka

Iveta Podolská
Iveta Podolská
Dolní Slivno
Jednoduchá pomazánka se hodí na chleba, na rohlík i na slavnostní chlebíčky.

Ingredience

  • 1 velká mrkev
  • 3-5 kyselé okurky
  • 200 g měkký salám
  • 1/2 cibule
  • 1 lžička plnotučná hořčice(
  • 150 g tavený sýr
  • dle potřeby majonéza
  • dle chuti pepř
  • dle chuti sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Mrkev nastrouháme najemno. Okurky a salám nastrouháme nahrubo. 

  2. Mrkev smícháme v míse s okurkami, salámem, cibulí nakrájenou na kostičky, hořčicí, taveným sýrem a majonézou. Ochutíme solí a pepřem. Pomazánku podáváme s chlebem, rohlíkem nebo jí  potíráme chlebíčky.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarůžky s vejci

Tvarůžky s vejci

Super voňavá večeře pro labužníky. Marie Ospalíková, Kroměříž
Vaříme express /17.12.12
Vepřové na medu s kuskusem

Vepřové na medu s kuskusem

Můžeš přidat i další druhy zeleniny.

Jarmila Lípová, Havířov

Vaříme express /06.06.16
Skleněné nudle se špenátem

Skleněné nudle se špenátem

Jídla inspirovaná čínskou kuchyní u nás patří k nejoblíbenějším.

Eva ...

Vaříme express /23.04.17
Jednohubky s nivou‚ ořechy a vínem

Jednohubky s nivou‚ ořechy a vínem

Skvěle se hodí k posezení u vína.
Viola Jandejsková, Volary
Vaříme express /28.02.10
Plátky zapečené s rajčaty

Plátky zapečené s rajčaty

Důležité je správné ochucení.

Veronika Bednářová, Červený Hrádek

Vaříme express /04.07.15
Jen počkej, zajíci!

Jen počkej, zajíci!

Mimořádně rychlé pohoštění, když je návštěva už za dveřmi.
Šárka ...
Vaříme express /10.11.11
 

Nejnovější

Játra z divočáka s cuketou

Játra z divočáka s cuketou

Zdeněk Ondruch, Kroměříž
Za pár korun /21.11.18
Vdolky s anglickou slaninou

Vdolky s anglickou slaninou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Za pár korun /21.11.18
Domácí švestková povidla

Domácí švestková povidla

Miroslava Čiržová, Opava

Škola vaření /21.11.18
Plněné batáty se sýrem

Plněné batáty se sýrem

Ozdob jídlo bylinkami.

Podle receptu Elišky Trhanové z Loun

Zdravě a chutně /21.11.18
Pivní koláč z kynutého těsta

Pivní koláč z kynutého těsta

Jitka Pavlíková, Strakonice

Všehochuť /21.11.18
Paštika z hub a paprik

Paštika z hub a paprik

Pavla Teznerová, Chotěboř

Všehochuť /21.11.18
Vegetariánský burger

Vegetariánský burger

Skvělá svačina do školy.

Podle receptu Eriky Kolínové z Jihlavy

Všehochuť /21.11.18
Škvarkové pirohy

Škvarkové pirohy

K pivu jako stvořené!

Josef Vodička, Semily

Za pár korun /20.11.18
Srnčí žebra na česneku

Srnčí žebra na česneku

Martina Antalová, Odolena Voda

Škola vaření /20.11.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama